FOTO. Laura Cosoi și-a botezat fiica cea mică. Evenimentul a fost unul tradițional și a avut loc în Maramureș

04.10.2020, 18:41
FOTO. Laura Cosoi și-a botezat fiica cea mică. Evenimentul a fost unul tradițional și a avut loc în Maramureș
Laura Cosoi și-a botezat fiica cea mică. Evenimentul a fost unul tradițional și a avut loc în Maramureș

Laura Cosoi și-a botezat fiica cea mică, sâmbătă (3 octombrie). Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean au organizat un botez tradițional în Maramureș, pentru micuța Vera. Copila a fost creștinată în aceeași biserică în care a avut ceremonia de botez și pentru sora ei mai mare, Rita.

Laura Cosoi a organizat un botez tradițional pentru fetița ei

Laura Cosoi și-a creștinat și cea de-a doua fetiță, pe Vera, iar evenimentul a fost unul desprins din basme. Petrecerea a avut loc la Casa Olarului, Baia-Sprie, oraș în care soțul vedetei, Cosmin Curticăpean, s-a născut şi a copilărit.

De la eveniment nu puteau lipsi prietenele Laurei Cosoi, printre care și Adela Popescu cu soțul său, Radu Vâlcan, dar și Monica Tand, alături de partenerul ei, Nicolai Tand.

Pe rețelele de socializare, Laura Cosoi a publicat mai multe imagini emoționante de la evenimentul câmpenesc. Ca deobicei, vedeta a respectat datinile și obiceiurile, iar invitații au primit mărturie de botez câte un fir de busuioc prins de icoana Maicii Domnului.

Pentrua acest eveniment important, Laura Cosoi a îmbrăcat o rochie lungă, de culoare crem, extrem de lejeră, încadrându-se perfect în tema botezului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Lumina din lumina ? #Vera #botez #dragoste #binecuvantate #multumim

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe

Cum a revenit Laura Cosoi la formele dinainte de naștere

Laura Cosoi a explicat, în cadrul unui interviu pentru revista Unica, care a fost alimentația pe care a adoptat-o în timpul celei de-a doua sarcini.

‘Nefiind o tipă pofticioasă, am putut să îmi ghidez propriul meniu. Am mâncat mult mai multe legume – și la Rita am mâncat, dar nu le-am tolerat atât de bine. Am mâncat și carne – la Rita am mâncat mai puțină. Am mâncat la fel de picant de fiecare dată. Sărat nu mănânc în general’, a mărturisit Laura Cosoi.

‘Nu prea am mâncat seara, pentru că nu puteam – mai ales în al treilea trimestru, pentru că îmi împingea stomacul și nu aveam cum să mă întind. Am băut la fel de multă apă. Dar am făcut mai puțin sport – la Rita făcusem mai mult, și yoga și pilates’, a mai completat Laura Cosoi.

citește și...