FOTO / Larisa Drăgulescu are probleme mari cu apartamentul său. ”Au cedat țevile, mi-au distrus tot în casă”

07.09.2021, 14:48
FOTO / Larisa Drăgulescu are probleme mari cu apartamentul său. ”Au cedat țevile, mi-au distrus tot în casă”
FOTO / Larisa Drăgulescu are probleme mari cu apartamentul său. ”Au cedat țevile, mi-au distrus tot în casă”

Larisa Drăgulescu are mari probleme cu apartamentul pe care îl deține în Capitală. ”Au cedat țevile, mi-au distrus tot în casă”, a povestit fosta soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu. Larisa Drăgulescu a dat publicității mai multe fotografii cu dezastrul pe care îl are în casă în urma celor întâmplate.

Apartamentul pe care Larisa Drăgulescu îl deține într-n cartier din Capitală este distrus, dup ce țevile s-au spart.

Larisa Drăgulescu a dat publicității numeroase fotografii în care se observă dezastrul din casă.

Larisa Drăgulescu are probleme mari cu apartamentul său. ”Dacă aveam fetița acolo în casă, îi cădea tavanul în cap”

”Militari Residence, ce fel de construcție este asta cu toate țevile blocului, în tavan??? Cum e posibil sa se spargă atât de ușor acolo tot? Au cedat țevile și mi-au distrus tot în casa. Am avut si o sumedenie de acte :(( Apartamentul fetitei mele este distrus. Cine este responsabil pentru asa ceva?? Dacă aveam fetita acolo în casa, ii pica tavanul în cap! Cade absolut tot tavanul, bucata cu bucata. CARTIER DE C…. SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT! Totul este făcut de mântuială acolo”, a răbufnit Larisa Drăgulescu în mediul online.

”Blocuri și apartamente de carton!! Numai probleme am întâmpinat cu acest cartier. Mai întâi s-au legat muncitorii din acel complex, la mine la curent. 3 apartamente de pe palier cu mine mi-au furat curent mai rău ca la tara și asta s-a putut face ușor tot prin tavanul de c…. al scării!! Și acum asta! Au cedat țevile blocului ce aparțin atât de baie, cât și de bucătărie! CEL MAI MARE SI CEL MAI PROST CARTIER REZIDENTIAL DIN ROMANIA!”, a mai spus ea.

Larisa Drăgulescu s-a căsătorit a doua oară

 

În luna aprilie a acestui an, Larisa Drăgulescu, prima soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, s-a căsătorit pentru a doua oară. Aceasta a făcut declarații după nunta cu alesul inimii sale, Bogdan. Larisa Drăgulescu a dezvăluit, la Antena Stars, că nu a luat numele de familie al actualului ei soț, acesta fiind cel care și-a schimbat numele de familie.

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona.

 

citește și...