FOTO. Larisa Drăgulescu a încins internetul. Cum s-a pozat alături de iubitul ei

01.11.2020, 10:42
FOTO. Larisa Drăgulescu a încins internetul. Cum s-a pozat alături de iubitul ei
Larisa Drăgulescu a încins internetul. Cum s-a pozat alături de iubitul ei

Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, este cunoscută pentru aparițiile sale ‘fără perdea’ din mediul online. Blondina nu are rețineri în a se afișa pe rețelele de socializare aproape dezbrăcată.

Larisa Drăgulescu a fost măritată cu campionul la gimnastică Marian Drăgulescu și au împreună doi copii. Cei doi au divorțat în 2008, cu mare scandal. După despărțire, blondina a început să-și etaleze tot mai mult formele apetisante.

Larisa Drăgulescu, tot mai apetisantă pe internet

Fosta soţie a lui Marian Drăgulescu ar face orice ca să atragă atenţia! Blonda îşi expune sex appeal-ul tot mai mult, de fiecare dată când are ocazia, iar apariţiile sale sunt din ce în ce mai lipsite de inhibiții.

De când și-a pus silicoane, în urmă cu mulți ani, Larisa Drăgulescu este atât de mândră de bustul ei încât și-l arată de fiecare dată când are ocazia. Deși are 36 de ani, aceasta arată mai bine ca oricând și le dă clasă multor domnișoare.

Pe Facebook, Larisa s-a fotografiat alături de iubitul ei, în timp ce bărbatul stătea pe bustul imens al vedetei, spre deliciul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. În plus, Larisa s-a costumat într-un iepuraș sexy în seara de Halloween.

S-a împăcat cu fostul soț

Marian şi Larisa Drăgulescu au ţinut-o numai în scandaluri timp de cinci ani, după ce au divorțat. Blondina l-a acuzat de violenţă şi l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare, iar gimnastul a dat vina pe ea spunând că este o mamă iresponsabilă. Între timp, cei doi au reușit să îngroape securea războiului și s-au împăcat.

În 2018, Larisa Drăgulescu s-a logodit cu fotbalistul Ovidiu Mihai (23 de ani), atacant la CSM Râmnicu Vâlcea, cel care i-a acceptat și copiii din mariajul cu gimnastul: Beatrice (14 ani) și Richard (12 ani). Din păcate, relația lor nu a rezistat și au ajuns să se despartă după ce Larisa a pierdut sarcina.

‘Astăzi, 13 septembrie 2019, și cu luna plină pe cer, am pierdut sarcina și totodată și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că după un rău care simți că ți-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun. Vă rog să nu îmi puneți întrebări mai departe și să îmi respectați intimitatea.Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal, ca de fiecare dată, nedorind să las false impresii’, a scris Larisa Drăgulescu pe pagina personală de Facebook.

citește și...