Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina și s-a despărțit de logodnicul său

14.09.2019, 12:36
Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina și s-a despărțit de logodnicul său
Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina

Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina și s-a despărțit de logodnicul său, la nici două săptămâni de când anunțase că este însărcinată pentru a treia oară. 

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu trece prin momente grele după ce a pierdut sarcina și relația cu logodnicul său a ajuns la final. Larisa a preferat să nu lase loc speculațiilor și a făcut chiar ea tristul anunț, pe o rețea socială. 

Larisa: „Vă rog să nu îmi puneți întrebări”

„Astăzi 13 Septembrie 2019 și cu luna plină pe cer, am pierdut sarcina și totodată și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că după un rău care simți că ți-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun. Vă rog să nu îmi puneți întrebări mai departe și să îmi respectați intimitatea.Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal ca de fiecare dată nedorind să las false impresii. Mulțumesc”, a scris vedeta. 

Larisa a fost căsătorită, în trecut, cu gimnastul Marian Drăgulescu, alături de care are doi copii, Beatrice, de 14 ani, și Richard, în vârstă de 12 ani. După ce a divorțat de Marian, a început o relație cu Ovidiu Mihai, un fotbalist de la CSM Râmnicu Vâlcea mai tânăr decât ea cu 13 ani. Deși cei doi s-au logodit în 2018, se pare că acum au decis să se separe definitiv. 

 

citește și...