FOTO / Karmen, fiica lui Adi Minune, arată bine de tot! Super senzuală!

04.10.2021, 11:11
FOTO / Karmen, fiica lui Adi Minune, arată bine de tot! Super senzuală!
FOTO / Karmen, fiica lui Adi Minune, arată bine de tot! Super senzuală!

Karmen, fiica binecunoscutului artist Adi Minune, are 23 de ani și arată impecabil. Cântăreața afișerază o sliuetă de vis și un trup cu forme foarte bine conturate. Karmen știe foarte bine cum să își pună în valoare atuurile fzice cu care a fost înzestrată de Mama-Natură. În ținute elegante sau în costum de baie, Karmen are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic.

Karmen arată bine de tot, iar fotografiile pe care aceasta le postează în mediul online îi încântă pe cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socalizare.

Fiica lui Adi Minune are un trup de vis pe care ște foarte bine cum să și-l pună în valoare.

Karmen, fiica lui Adi Minune, arată bine de tot! Atrage imediat atenția cu formele ei

Cântăreața atrage toate privirile cu silueta sa ireproșabilă și cu formele pe care le are.

Karmen este o apariție super senzuală, fie că se pozează în costum de baie, fie că adoptă ținute provocatoare la diverse evenimente sau spectacole pe care le are.

Karmen are o fetiță cu Bogdan Căplescu

 

Karmen este mama unei fetițe, Sofia Maria Rossa, din relația cu Bogdan Căplescu. Fiica lui Adi Minune a explicat, într-un interviu pentru revista Unica, cum este viața sa de mămică și cum o ajută partenerul ei de viață.

„Suntem amândoi la fel de implicați în creșterea lui Sofi și consider că atât eu, cât și Bobo (n.r. soțul ei, Bogdan Căplescu) facem ce e mai bine pentru Sofi. Uneori facem cu rândul seara, când trebuie să o adormim, dar de la schimbatul scutecelor, până la joacă, suntem prezenți amândoi. Și da, avem și ajutor în acest sens. Avem mare noroc de părinții noștri – sunt niște bunici minunați pentru Sofi și ne învață și pe noi cum să creștem alături de ea și cum să o educăm cât mai bine“, a mărturisit Karmen.

citește și...