FOTO. Iubita lui Alex Bodi, transformată de operațiile estetice! Ema Uta este invidiată de toată lumea

31.03.2022, 18:41

După despărțirile cu scandal de Bianca Drăgușanu și rusoaica Daria Radionova, Alex Bodi și-a găsit, într-un final, liniștea în brațele altei frumuseți din showbiz-ul românesc. De data aceasta, afaceristul a pus ochii pe Ema Uta, unul dintre cei mai căutați make-up artiști din țară. Cei doi sunt împreună de câteva luni, iar relația lor pare să meargă excelent. De curând, cuplul a plecat iar în vacanță!

Iubita lui Alex Bodi a atras toate privirile la plajă

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, nu-și mai ascunde relația cu Ema Uta, un make-up artist din România. Nici nu e de mirare de ce omul de afaceri a dorit să-și oficializeze povestea de iubire cu celebra blondină. Pe rețelele de socializare, Alex Bodi apare în diverse ipostaze cu Ema Uta și par extrem de fericiți împreună. Pentru a-și trăi relația la intensitate maximă și departe de ochii curioșilor, Ema Uta și Alex Bodi au plecat din nou într-o vacanță de vis.

De data aceasta, amorezii au ales Brazilia, mai exact plajele din Rio de Janeiro. Cum era de așteptat, Uma Uta le-a arătat fanilor cum se distrează alături de fostul partener al Biancăi Drăgușanu. În plus, blondina s-a lăsat fotografiată în costum de baie și a făcut parada modei. Iubita lui Alex Bodi are un corp perfect, bine definit și forme apetisante. Fiecare fotografie a ei postată pe Instagram atrage zeci de mii de aprecieri și comentarii.

Nu putem trece cu vederea, însă, faptul că Ema Uta are și numeroase intervenții estetice la activ. Dacă ar fi să aruncăm un ochi pe fotografiile cu ea din trecut, abia dacă o mai recunoșteam. Pare că tânăra de 29 de ani a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician, pentru diferite „retușuri”.

Ema Uta, făcută praf de Dan Capatos

Dan Capatos a criticat-o dur pe make-up artistul Ema Uța, despre care a spus că s-a ținut mult timp după Alex Bodi, chiar în timp ce afaceristul se afla într-o relație cu Daria Radionova. Prezentatorul a dezvăluit că blondina nu îl scapă din priviri pe omul de afaceri și face tot ce îi stă în putință să nu îl piardă.

„N-am văzut în viața mea femeie mai disperată! Când vă ziceam eu că Ema Uța stă că disperata agățată de Bodi prin cluburi…pe spate lui stătea femeia, agățată! Eu niciodată nu mă înșel la femei! Mă înșel eu vreodată? E disperată după Bodi! Și uite-i acum împreună în Bahamas”, a declarat prezentatorul de la Antena Stars.

citește și...