FOTO / Ipostaza super sexy în care s-a afișat Giulia Anghelescu alături de soțul ei. Fanilor nu le-a venit să creadă!

04.05.2022, 10:40
FOTO / Ipostaza super sexy în care s-a afișat Giulia Anghelescu alături de soțul ei. Fanilor nu le-a venit să creadă!
FOTO / Ipostaza super sexy în care s-a afișat Giulia Anghelescu alături de soțul ei. Fanilor nu le-a venit să creadă!

Cântăreața Giulia Anghelescu, în vârstă de 37 de ani, și soțul ei, Vlad Huidu, și-au luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare. Artista a publicat în mediul online o fotografie în care apare alături de partenerul ei de viață. Îmbrăcați în halate de baie, cei doi au pozat într-o ipostază plină de senzualitate.

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, se află în vacanță în Dubai. Pe contul ei de socializare, artista a postat o fotografie în care apare în tandrețuri cu partenerul ei de viață.

Cei doi sunt îmbrăcați în halate de baie. Ținuta respectivă abia îi acoperă formele cântăreței.

Ipostaza super sexy în care s-a afișat Giulia Anghelescu alături de soțul ei. ”Să pună cineva o poză cu Marica lângă ei!

”Intrerupem transmisiunea pentru o altfel de postare! Buna dimineata din vacanta! ❤️❤️❤️, a scris Giulia Anghelescu în dreptul fotografiei în care apare alături de partenerul ei de viață.

”Au tot dreptul sa pozeze cum vor”, ”O dovada ca iubirea rezista timpului și greutăților. Iubiți-vă în continuare”, ”😊o poza cu nepoata si bunicul”, ”Să pună cineva o poză cu Marica lângă ei!”, ”Marica unde umbli”, ”Hai cu halatul jos”, ”Ce frumos e sa ai 25 de ani si sa stai cu unul de 50, asta inseamna dragostea nu are varsta…are chelie”, ”Ati rupt topurile cu poza asta!”, ”Oribil, păcat”, ”Sunteți divini”, ”Faină poză”, ”Iubiți-vă în continuare la fel de mult…și mai mult! ❤️Tot mai rare cuplurile care sa reziste atâția ani”, ”Super frumosi. Va sta superb impreuna!”, ”Sunteți minunați”, ”Sunteți superbi”, ”Ce sexy doamna avem noi”, ”Superbă poză”, ”De ce poza asta?”, au comentat interrnauții.

Cum s-au cunoscut Giulia Anghelescu  și Vlad Huidu

Cântăreața Giulia Anghelescu are zece ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu. Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael.

Giulia Anghelescu a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț, Vlad Huidu.Vedeta a declarat, pentru revista Viva, că între ea și soțul ei, Vlad Huidu, nu a fost dragoste la prima vedere.Ne-am cunoscut la o emisiune TV în urmă cu… 17 ani. Nu a fost dragoste la prima vedere nici pe departe. Abia după doi ani de când ne-am cunoscut ne-am dat seama că vrem mai mult sau abia atunci s-a decis el că vrea să mă cucerească. A avut puțin de lucru cu mine, pentru că abia ce mă despărțisem de iubitul cu care fusesem 7 ani și cred că îmi doream puțină libertate, însă a insistat și, după câteva luni, am cedat”, a afirmat cântăreața.

”A fost și dificil, și dureros, însă eu nu am avut niciun dubiu în ceea ce privește sentimentele noastre. La un moment dat, am încetat să mai încerc să le demonstrez ceva celor din jur și mi-am canalizat toată energia pe relația noastră. Atâta timp cât noi suntem fericiți împreună, nu mai contează nimic, iar dacă ne uităm puțin în urmă, ne dăm seama că și momentele acelea ne-au învățat ceva și ne-au făcut mai puternici”, a adăugat aceasta.

 

citește și...