FOTO / Ipostază rară cu Amalia Enache. ”Din dușul anti claustrofobie”

18.06.2022, 10:47

Amalia Enache și-a suspins fanii din mediul online cu câteva fotografii în care apare într-o ipostază rară. Vedeta de televiziune și-a arătat senzualitatea pozând în mijlocul naturii, într-o casă cu dușul în curte.  ””Din dușul anti claustrofobie”, a scris  aceasta în mediul online. Apariția vedetei a fost extrem de apreciată de cei care o urmăresc pe Amnalia Enache pe rețelele de socializare.

În fotografiile respective, Amalia Enache apare fără haine la dușul din curte.

Imaginile sunt însoțite și de un mesaj în care știrista comentează despre locul în care a ales să se relaxeze: ”Bună dimineața din dușul anti claustrofobie. Nu tu faianță, nu tu perdeluță”.

Ipostază rară cu Amalia Enache. Ce au comentat internauții

Fotografiile postate de Amalia Enache au primit numeroase aprecieri din partea internauților.

”Am fost și eu aici”, Duș cu vedere”, ”Sunt curios, care e senzația?”, ”Cine a avut privilegiul de a face poza?”, ”Cine te-a pozat?”, ”Duș cu aplauzse cum ar veni”, ”Ce tare”, Super tare ideea”, sunt câteva dintre mesajele celor care o urmăresc pe Amalia Eneche în mediul online.

Amalia Enache este mama unei fetițe

Amalia Enache este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare de știri la postul de televiziun e PRO TV. În plan personal, Amalia Enache are o fetiță superbă, care se numește Alma. Vedeta a vorbit despre fiica sa, dar și despre tatăl micuței în cadrul unui interviu pentru click.ro. Întrebată cine este tatăl fetiței ei, Amalia Enache a fost extrem de discretă și nu a dat prea multe detalii: ”E tatăl ei. Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi”.

Vedeta TV a explicat și cine o ajută cu creșterea fetiței: ”Nu am o bonă. E bunica, e tatăl ei, atât. Suntem în familie”.


Amalia Enache a mărturisit că face tot ce poate pentru a petrece cât mai mult timp cu fica sa, Alma: ”Cât de mult pot eu. Pentru că eu lucrez seara și, de la ora 20, nu sunt cu ea, la culcare, în timpul săptămânii. Doar în week-end. Când era mai micuță, a mers la grădiniță, până la prânz, câteva ore, și, atunci, eu sunt cea care a culcat-o, întotdeauna, somnul de prânz și am stat cu ea până la momentul de plecat, seara, la serviciu. De asta, când sunt la majoritatea evenimentelor, sunt împreună cu fetița, pentru că nu vreau să o las acasă. Vreau să trăim împreună aceste momente… Mă joc cu ea foarte mult. E un copil cu multă imaginație, care creează. E un regizor. E regizorul și scenaristul casei. Ne dă roluri, face persoanaje și suntem, rând pe rând, toate personajele pe care și le imaginează ea”.

citește și...