FOTO / Ioana Ginghină, topless în lanul de lavandă. ”Niciodată să nu-ți fie rușine de cum arăți”

20.08.2020, 15:22
FOTO / Ioana Ginghină, topless în lanul de lavandă. ”Niciodată să nu-ți fie rușine de cum arăți”
FOTO / Ioana Ginghină, topless în lanul de lavandă. ”Niciodată să nu-ți fie rușine de cum arăți”

Actrița Ioana Ginghină s-a lăsat fotografiată în lanul de lavandă într-o ipostază plină de senzualitate.

Ioana Ginghină a pozat topless într-un lan de lavandă. Actrița a avut grijă să nu arate mai mult decât ar fi dorit, astfel că și-a acoperit bustul cu o pălărie din paie.

Artista a publicat fotografia pe rețelele de socializare, însoțită de un mesaj dedicat reprezentantelor sexului frumos.

”NICIODATĂ să nu îți fie rușine de cum arăți și de cine ești.  Nu contează ce zice lumea, ei nu vor fi acolo când cazi. Fii puternică, ai încredere în tine, iubește-te, fii mândră de ce ești, de cum arăți și de cine ești.

Dacă tu ai o problemă cu unul dintre aceste lucruri, rezolvă această problemă acum. Du-te la sală, la psiholog, la un curs de specializare, schimbă dieta, fă-ți un program, nu mai lasă lucrurile să vină de la sine. Ia atitudine că să te regăsești pe tine, femeia perfectă. Dumnezeu nu face greșeli! Ești perfectă!

Du-te la oglindă acum și spune-ți: Sunt frumoasă, sunt sănătoasă, sunt iubită, sunt fericită și toate dorințele mele se îndeplinesc!”, a scris Ioana Ginghină.

Postarea Ioanei Ginghină a primit numeroase aprecieri de la internauți.

Cum a anunțat-o pe fiica sa că are un nou iubit

După divorțul de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Pe blogul ei, actrița a povestit cum a anunțat-o pe fiiica sa că este implicată într-o nouă relație sentimentală.

”Cred că acele câteva secunde au fost pentru mine, cele mai lungi secunde din viața mea. Vina mea creștea, egoismul devenea din ce în ce mai clar. Am făcut o alegere pentru mine, pentru că mă simțeam singură și îmi era dor de prietenia, tovărășia unui bărbat în viața mea.

În timp ce gândeam niște cuvinte logice și care ar putea repara daunele pe care tocmai le făcusem, Ruxi a sărit de pe scaun și m-a îmbrățișat.Apoi luminată la față, cu ochii mari și curioși a început să-mi pună întrebări, multe și rapide.

Cu cine mă întâlneam? O să mă căsătoresc? Unde o să mergem în luna de miere? Când facem copil? Poate să fie ea domnișoara de onoare la nuntă? Cu cine va sta când mergem în luna de miere?, a spus actrița.

citește și...