FOTO / Ioana Ginghină, siluetă fără reproș la 44 de ani. ”Sunt mulțumită atunci când mă uit în oglindă”

08.03.2022, 10:50
FOTO / Ioana Ginghină, siluetă fără reproș la 44 de ani. ”Sunt mulțumită atunci când mă uit în oglindă”
FOTO / Ioana Ginghină, siluetă fără reproș la 44 de ani. ”Sunt mulțumită atunci când mă uit în oglindă”

Actrița Ioana Ginghină are 44 de ani, dar arată foarte bine. Are o siluetă fără reproș și este într-o formă fizică de zile mari.  Vedeta a explicat, în cadrul unui interviu, ce face pentru a-și menține silueta și pentru a avea un tonus cât mai bun. ”Sunt mulțumită atunci când mă uit în oglindă”, a declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină este una dintre cele mai atrăgătoare apariții din peisajul showbiz-ului românesc. Actrița are un trup de invidiat, arată minunat și este într-o formă fizică de zile mari.

„La 44 de ani, am analizele perfecte, sunt mai sănătoasă decât o adolescentă și sunt mulțumită atunci când mă uit în oglindă”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Ioana Ginghină, siluetă fără reproș la 44 de ani. ”Mă urc pe cântar zilnic și am grijă la alimentație”

Pentru aceeași sursă, Ioana Ginghină a dezvăluit c ă de patru ani are aceeași greutate. „De 4 ani mă mențin la greutatea asta, ideală. Mă urc pe cântar zilnic și am grijă la alimentație. Am două mese pe zi: dimineața și pe la 15-16, atât. La mine nu există ronțăieli între mese, nici măcar o alună. M-am educat atât de bine, încât pur și simplu nu-mi cere corpul”, a explicat actrița.

”Bucuriile vieții nu stau în mâncare. Dar depinde și ce vrei. Eu, spre exemplu, prefer să fiu eu bine cu mine decât să mă bucur de o masă copioasă. Cum reușesc? Prin voință! Mă uit în oglindă și zic că așa vreau să rămân!”, a completat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină se iubește cu Crisiti Pitulice

De ceva vreme, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra. Ioana Ginghină urmează să se căsătorească anul acesta cu Cristi Pitulice. Vedeta a dat detalii din relația lor de cuplu pentru revista Viva.

Întrebată despre pregătirile pentru nuntă, vedeta a răspuns: ”La această etapă a vieții mele nu mă mai interesează toate aceste detalii, care nu fac decât să pună presiune pe relație și pe cuplu. După o vârstă, cred că mai mult contează fondul, și nu forma, de aceea nu am făcut niciun plan. Se va întâmpla anul acesta, pentru că ne dorim să fim nașii unor prieteni, dar va fi doar o petrecere, fără rochie de mireasă și tot tacâmul”.

 

citește și...