FOTO / Ioana Ginghină, siluetă de invidiat. ”De 4 ani de când mă mențin la aceeași greutate am învățat să-mi ascult corpul”

26.01.2022, 10:35
FOTO / Ioana Ginghină, siluetă de invidiat. ”De 4 ani de când mă mențin la aceeași greutate  am învățat să-mi ascult corpul”
FOTO / Ioana Ginghină, siluetă de invidiat. ”De 4 ani de când mă mențin la aceeași greutate am învățat să-mi ascult corpul”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, arată foarte bine și este într-o formă fizică foarte bună. Vedeta afișează o siluetă de invidiat și un trup cu forme bine conturate. ”De 4 ani de când mă mențin la aceeași greutate am învățat să-mi ascult corpul”, le-a spus Ioana Ginghină celor care îi urmăresc activtatea în mediul online.

Ioana Ginghină are o formă fizică extraordinară la 44 de ani.

Actrița are un trup cu forme foarte frumoase , pe care price ținută adoptă vine foarte bine.

Ioana Ginghină, siluetă de invidiat. ”Nu cad în capcana “mănânc ce vreau și cât vreau pentru că o viața am””

Pe blogul său, Ioana Ginghină a explicat cum reușeșete să se mețină în formă: ”De 4 ani de când mă mențin la aceeași greutate am învățat să-mi ascult corpul, să-mi înving poftele culinare și să-mi gătesc rețele cât mai simple dar foarte hrănitoare. Secretul este simplu, îmi doresc să fiu în primul rând sănătoasă și să am energie pentru a face toate lucrurile care îmi plac. Nu cad în capcana “mănânc ce vreau și cât vreau pentru că o viața am”, ci rămân la principiu “am un singur corp în care îmi voi trăi viața, așa că am grijă de el””.

”Asta nu înseamnă că nu mai mănânc tort, prăjituri, înghețată, dar cu măsură maxim o dată pe săptămână sau îmi fac variante sănătoase din fructe și leguminoase, folosind îndulcitori naturali și mai puțin rafinați. Micile pofte culinare satisfăcute din când în când nu sunt un capăt de țară și dacă ai grijă ce faci după un astfel de exces, chiar poți scăpa fără niciun gram în plus. Ideea e să mergi mai departe cu obiceiurile sănătoase. Pentru mine micul dejun este foarte important, pentru că nu mănânc seara, așa că dimineața abia aștept să mă trezesc ca să mănânc. Ador ceva dulce la prima oră…  este singura oră la care îmi permit acest lux”, a mai spus vedeta.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori și are un copil

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori, Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

De curând, vedeta a vorbit, în cadrul unui interviu, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică: ”Da, ador copiii, eu trăiesc doar printre copii. Dacă e să vină un copil este binevenit. Normal că am vorbit cu Ruxi despre asta, doar că pe ea nu are cum să o mai afecteze un frate sau o soră. Este mult prea mare diferenţa ca să se mai simtă ameninţată într-un fel. Plus că Ruxandra este un copil bun şi echilibrat, deci ştie să împartă chiar şi timpul de mamă dacă e nevoie, pentru că e sigură de iubirea pe care eu o am pentru ea”.

 

citește și...