FOTO / Ioana Filimon, frumusețe de top! Fosta Miss arată bine, dar bine de tot!

26.09.2021, 10:26
FOTO / Ioana Filimon, frumusețe de top! Fosta Miss arată bine, dar bine de tot!
FOTO / Ioana Filimon, frumusețe de top! Fosta miss arată bine, dar bine de tot!

Ioana Filimon este una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta, în vârstă de 28 de ani, are în palmares două titluri importante: Miss România în 2016 și Miss Global Model of the World în 2018. Este fotomodel și face furori cu aparițiile sale super sexy, fie că este vorba despre prezența la evenimente sau despre apariții în costum de baie, în vacanțe.

Ioana Filimon este o apariție extrem de incitantă, oriunde este prezentă.

Fosta Miss are o siluetă de vis și forme foarte bine conturate, pe care ște foarte bine cum să le pună în valoare, prin ținute sexy și provocatoare.

Ioana Filimon, frumusețe de top! Atrage privirile ca un magnet

Ioana Filimon arată spectaculos și atrage privirile ca un magnet oriunde își face apariția.

Imaginile pe care vedeta le postează în mediul online, în care își arată trupul în ținute sexy îi încântă pe cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Ioana Filimon a fost concurentă la ”Ferma, iar acum participă la ”Bravo, ai stil!”

Ioana Filimon a fost desemnată Miss România în anul 2016. Participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa Ioanei Filimon de a se muta din Timișoara în București. Se poate lăuda cu o carieră în modelling. Ioana Filimon a terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului.

Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat la show-ul de televiziune ”Ferma”, prezentat de Mihaela Rădulescu la Pro TV. Ioana a fost una dintre cele mai provocatoare apariții din emisiune. În prezent, Ioana Filimon este una dintre vedetele care participă în acest sezon la emisiunea ”Bravo, ai stil! celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D.

Ioana Filimon s-a iubit cu un bărbat însurat

Ioana Filimon a dat detalii despre viața sa sentimentală la o emisiune de televiziune. Printre altele,  aceastaa scos la iveală faptul că a trăit o poveste de dragoste cu un bărbat căsătorit, însă a explicat că nu a știut că acesta era de fapt însurat. „Am fost într-o relație cu un bărbat căsătorit, dar n-am știut”, a spus Ioana Filimon.

Vedeta a mai dezvăluit că cel mai mare compromis pe care l-a făcut a fost să renunțe la moddeling de dragul unui bărbat. „Viața alături de un milionar sau un modest e aceași, eu tot geloasă sunt. (…) Cel mai mare compromis a fost să mă las de modeling pentru un bărbat”, a adăugat ea.

citește și...