FOTO / Inna, în costum de baie. ”Imaginea asta sexy lasă de dorit”

30.09.2021, 10:27
FOTO / Inna, în costum de baie. ”Imaginea asta sexy lasă de dorit”
FOTO / Inna, în costum de baie. ”Imaginea asta sexy lasă de dorit”

Cântăreața Inna, în vârstă de 34 de ani, este nu doar una dintre cele mai de succes artiste din țara nastră, dar și una dintre cele mai senzuale. Vedeta se afișează în ipostaze provocatoare în fața celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.  Deși arată foarte bine, unii dintre cei care o urmăresc în mediul online nu sunt încântați de aparițiile incenduare ale acesteia.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Inna a postat, în ultma vreme, numeroase fotografii în care apare în costum de baie.

În cea mai recentă imagine de acest fel, Inna apare îmbrăcată într-un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare roz.

Inna, în costum de baie. A primit și laude, și critici

Fotografia postată de Inna a adunat zeci de mii de apreceri. Dacă unii internauți au lăudat-o pentru felul în care arată, au existat și alții care au criticat-o.

”Ca artistă ești de apreciat dar în ultima perioadă ai apărut mai mult dezbrăcată și nu ai corpul construit pentru așa ceva!!! Mai bine te ascult la radio, imaginea asta “sexy” lasă de dorit!!!”, ”Urat mai pozezi in ultima vreme, aproape goala!”, ”Nu este plăcut ochiului”, ”Super femeie.. .super artist”, ”De ce promovați clipuri tot mai dezbrãcate, doar aşa se poate lansa o piesã…”, ”Ești femeia perfecta!”, ”Parca ai fi la agatat”, ”Un corp superb”, ”Ești foarte talentata, Inna… eu personal as avea un pic mai multa grija cu garderoba… se arată prea mult, nu e nevoie, tu ești frumoasă așa cum ești”, sunt câteva dintre mesajele primite de Inna de la internauți.

Inna, despre lipsurile financiare de dinainte de a deveni celebră

Inna a fost întrebată, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro dacă s-a confruntat vreodată cu lipsurile financiare înainte de a cunoaște celebritatea.”Nu neapărat lipsuri, dar cu siguranţă nu îmi permiteam multe dintre lucrurile de care astăzi mă pot bucura. Multe situaţii au fost dificile, dar m-au făcut mai ambiţioasă, mai perseverentă şi mai dornică să mă autodepăşesc. Toţi banii pe care i-am făcut din muzică au fost reinvestiţi în muzică”, a mărturisit artista.
Vedeta a afirmat că i-a plăcut de mică să fie în centrul atenției și susținea concerte pentru prietenii și vecinii de la bloc. ”Am avut o adolescenţă frumoasă, cu multe experienţe frumoase, cu prietenii care s-au păstrat şi până în ziua de astăzi şi cu multă muzică. Eram foarte energică, băieţoasă, nu stăteam locului o clipă. Dădeam concerte prietenilor şi vecinilor la bloc. Îmi plăcea să fiu în centrul atenţiei de mică”, a mai spus Inna.
citește și...