FOTO / Inna, în costum de baie. Și-a expus atuurile fizice în vacanță!

20.06.2021, 10:12
FOTO / Inna, în costum de baie. Și-a expus atuurile fizice în vacanță!
FOTO / Inna, în costum de baie. Și-a expus atuurile fizice în vacanță!

Cântăreața Inna și-a încântat fanii din mediul online cu mai multe fotografii în care apare în costum de baie.

Inna a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii din vacanța petrecută peste hotare. În imaginile respective, artista apare în costum de baie.

Inna este posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate, iar în costum de baie atrage toate privirile. Fanii au fost încântați de aparițiile cântăreței, Inna primind numeroase aprecieri din partea acestora pentru felul în care arată.

Inna, despre lipsurile financiare de dinainte de a deveni celebră

Inna a fost întrebată, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro dacă s-a confruntat vreodată cu lipsurile financiare înainte de a cunoaște celebritatea.”Nu neapărat lipsuri, dar cu siguranţă nu îmi permiteam multe dintre lucrurile de care astăzi mă pot bucura. Multe situaţii au fost dificile, dar m-au făcut mai ambiţioasă, mai perseverentă şi mai dornică să mă autodepăşesc. Toţi banii pe care i-am făcut din muzică au fost reinvestiţi în muzică”, a mărturisit artista.
Vedeta a afirmat că i-a plăcut de mică să fie în centrul atenției și susținea concerte pentru prietenii și vecinii de la bloc.
”Am avut o adolescenţă frumoasă, cu multe experienţe frumoase, cu prietenii care s-au păstrat şi până în ziua de astăzi şi cu multă muzică. Eram foarte energică, băieţoasă, nu stăteam locului o clipă. Dădeam concerte prietenilor şi vecinilor la bloc. Îmi plăcea să fiu în centrul atenţiei de mică”, a mai spus Inna.

Inna, despre întâmplările inedite din turnee

Inna a explicat că la un moment dat i-au fost pierdute bagajele, astfel că a fost nevoită să improvizeze ținuta pentru show-ul la care urma să cânte.

”În general în turneu, deşi este obositor, ne şi distrăm foarte mult şi avem tot felul de situaţii, şi funny, dar şi dificile. Odată, ne-au fost pierdute bagajele şi nu am reuşit să rezolvăm problema până la concert, aşa că a trebuit să improvizez ţinuta de scenă. De când s-a întâmplat acest lucru, mereu am în bagajul de mână esenţialul pentru show!”, a dezvăluit vedeta.

Artista a vorbit și despre artiștii internaționali pe care i-a cunoscut de-a lungul anilor. ”Într-adevăr, am avut ocazia să cunosc mulţi artişti internaţionali, pe care o lume întreagă îi admiră. Jay-Z mi se pare un artist şi un om extraordinar, la fel şi Miguel, Will I Am sau Sean Paul, Pitbull, J Balvin. Nu m-a dezamăgit niciun artist din cei pe care i-am cunoscut. Sunt oameni extraordinary, care şi-au construit cariere uriaşe şi s-au menţinut la un super nivel, ceea ce nu e deloc uşor”, a mai spus ea.

citește și...