FOTO / Incredibil în ce ipostază s-a afișat Delia. ”Ești mortală!”

17.03.2021, 09:48
FOTO / Incredibil în ce ipostază s-a afișat Delia. ”Ești mortală!”
FOTO / Incredibil în ce ipostază s-a afișat Delia. ”Ești mortală!”

Delia și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare cu cea mai recentă apariție a sa.

Într-una dintre cele mai recente fotografii postate pe contul de Instagram, Delia apare purtând un batic pe cap, o rochie cu motive florale și o pereche de cizme cu tocuri cui. Ipostaza în care s-a afișat Delia a adunat aproape 50.000 de like-uri din partea internauților, dar și numeroase comentarii.

”Ești mortală”, ”Acum ești diva pe sate”, ”Ce tare ești”, ”Tanti Delia”, ”Am zis că ești Leana”, ”Mamaia”, ”Ești senzație”, ”Mă uimești veșnic”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Delia le-a primit din partea internauților.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia)

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu

Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi sunt foarte discreți atunci când vine vorba despre viața personală. Cu toate acestea, vedeta a oferit câteva amănunte despre relația cu cel care îi este soț.

Întrebată cine cedează primul atunci când se ceartă cu soțul ei, Delia a spus: ”Depinde, e de la caz la caz. Oricum, în general, nu ne prea certăm”.

”Suntem… naturali. Facem ce simțim, când simțim, spontan”, a mai afirmat Delia despre relația cu partenerul ei de viață.

Delia are o carieră impresionantă

Delia Matache, în vârstă de 39 de ani,  este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Artista este născută la Bădeni, Buzău, un sat cu mai puţin de 140 de locuitori. Delia este absolventă a liceului de muzică Dinu Lipatti din Bucureşti și cântă foarte bine la pian şi flaut.

Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național.

După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume. De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor” și ”iUmor”, emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1.

citește și...