FOTO / Imaginile pe care Roxana Ionescu le-ar vrea uitate. Cu bustul pe afară, a făcut istorie la un show de dans

16.08.2020, 11:35
FOTO / Imaginile pe care Roxana Ionescu le-ar vrea uitate. Cu bustul pe afară, a făcut istorie la un show de dans
FOTO / Imaginile pe care Roxana Ionescu le-ar vrea uitate. Cu bustul pe afară, a făcut istorie la un show de dans

Roxana Ionescu a avut apariții incendiare, care au făcut istorie, la un show de dans de la TV. Aceasta a fost protagonista unor momente pe care probabil le-ar vrea uitate.

Roxana Ionescu, în vârstă de 35 de ani, a devenit cunoscută publicului telespectator în emisiunea ”Ciao Darwin”, care a fost difuzată de postul tv Antena 1 în perioada 2003-2005 și a fost prezentată de Dan Negru. De atunci a fost supranumită ”Mama-Natură”, datorită formelor apetisante pe care le-a expus în ținute sumare.

Ulterior, Roxana Ionescu a apărut și la alte emisiuni de televiziune. În anul 2011, Roxana Ionescu a participat pentru prima dată la show-ul ”Dansez pentru tine”, de la Pro Tv, unde a făcut echipă cu Ștefan Rebegea.

La acea vreme, vedeta a fost protagonista unuia dintre cele mai incitatente momente din concurs. În timpul unui dans, costumația i s-a lipit de trup, lăsându-i la vedere bustul impresionant.


În timpul unui alt dans, mambo, sutienul Roxanei Ionescu a alunecat, iar acesteia i s-a văzut sânul drept în toată splendoarea.

Roxana Ionescu a participat de mai multe ori la competiția respectivă. Ea câștigat concursul ”Dansez pentru tine”, sezonul al 13-lea, alături de partenerul George Boghian.

 

S-a căsătorit anul acesta

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în luna martie a acestui an. Au devenit soţ şi soţie după aproximativ saşe ani de relaţie.

La o emisiune de televiziune, Roxana Ionescu a vorbit despe planurile pe care le au în această vară ea și partenerul ei de viață.

Vedeta a anunțat că se vor muta în casă nouă. Este vorba despre o locuință mai spațioasă, cu sufragerie mare și garaj pentru mașini.

“Nu avem niciun plan pentru vara asta. Vom rămâne aici şi vom profita cât de mult putem de noua noastră locuinţă”, a declarat Roxana Ionescu.

Roxana Ionescu a pierdut o sarcină

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au trecut printr-un moment extrem de greu anul trecut. Vedeta urma să devina mamă pentru prima oară, însă, din păcate, au existat probleme. A pierdut sarcina în luna a şasea.

Tinu Vidaicu a făcut atunci anunţul trist.

“Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înţeles că se întâmplă des. Din fericire, am înţeles că nu este o chestiune genetică. Se numeşte insuficienţă placentară şi asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic şi că Roxana este bine şi că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulţumim pentru gândurile bune şi energia voastră pozitivă”, a spus Tinu Vidaicu atunci.

citește și...