FOTO / Imagini nemaivăzute de la nunta Monicăi Davidescu cu Aurelian Temișan. ”Monica era întristată”

13.03.2021, 12:33
FOTO / Imagini nemaivăzute de la nunta Monicăi Davidescu cu Aurelian Temișan. ”Monica era întristată”
FOTO / Imagini nemaivăzute de la nunta Monicăi Davidescu cu Aurelian Temișan. ”Monica era întristată”

Călin Geambașu a dat publicității imagini nemaivăzute de la nunta celebrilor artiști Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

Actrița Monica Davidescu și cântărețul Aurelian Temișan au făcut nuntă în anul 2006. Călin Geambașu a fost cel care a întrețiunut atmosfera la eveniment. Acesta a dat publicității, pe contul său de socializare, mai multe fotografii nemaivăzute de la nunta Monicăi Davidescu cu Aurelian temișan și a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute.

”… la Prima TV, in emisiunea lui Cristian Brancu, Monica Davidescu si Aurelian Temisan au povestit despre nunta lor din vara lui 2006, amintindu-si apreciativ despre atmosfera pe care am reusit sa o facem. Le multumesc!  Totodata, au spus ca nu prea avea nimeni aparate digitale la vremea aceea (in afara de fratele Sorin Marcus), asadar, ma gandesc ca poate le vor face o minima surpriza cateva imagini care mie si colegilor mei ne trezesc amintiri foarte placute. ? Poate cea mai tragico-comica intamplare a nuntii este aceea ca a inceput puternic ploaia pe peluza cortului din fata Palatului Snagov chiar cand mirii si invitatii soseau… Monica era intristata, fireste. Fara sa mai astept formalitati (primire oaspeti, aperitiv si dansul mirilor), ne-am urcat spontan pe scena si am cantat in ciuda ploii cateva melodii fix despre ploaie: SINGING IN THE RAIN, HAVE YOU EVER SEEN THE RAIN, GOI DANSAM IN PLOAIE. Ringul s-a umplut chiar daca invitatii de abia intrasera in interior si in ritmul asta a continuat toata noaptea. Practic, petrecerea a inceput inaintea petrecerii… ? Splendida participare din partea tuturor cei prezenti! Nice to remember! ?”, a povestit Călin Geambașu.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, 26 de ani de când s-au cunoscut

Cântărețul Aurelian Temișan și actrița Monica Davidescu au aniversat în luna ianuarie a acestui an 26 de ani de când s-au cunoscut.

Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi artiști au aniversat în luna ianuarie a acestui an 26 de ani de când s-au cunoscut. ”Oare cand au trecut 26 de ani? Parca aseara a venit la mine si mi-a spus cum sa il prezint. ?”, a scris actrița Monica Davidescu în mediul online.

”13 ian. 1995 – 13 ian. a.c. 26 de ani, pana acum, de cand ne-am cunoscut. Ani buni, frumosi, intensi, cu planuri, cu dezamagiri, cu reusite, ani in doi, dupa care in trei, dar in aproape toti anii cu animalute in casa, ani in care am asistat la nasteri, in care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani in care am botezat, am cununat, am jucat impreuna in multe spectacole, ani in care am cantat, am ras, am aplaudat si am fost aplaudati… dar cel mai important e ca am fost sanatosi si ca am fost si suntem impreuna. Sa tot fim! Cu voi in preajma, sa va bucuram ca pana acum si sa simtim ca mai vreti… si mai vreti… si mai vreti… ??”, a fost mesajul transmis de cântărețul Aurelian Temișan pe contul său de socializare.

citește și...