FOTO / Ilinca Vandici, primele declarații despre al doilea copil: „Cât de bine e să ai un frățior sau o surioară”

15.12.2022, 22:27
FOTO / Ilinca Vandici, primele declarații despre al doilea copil: „Cât de bine e să ai un frățior sau o surioară”
Ilinca Vandici, primele declarații despre al doilea copil: „Cât de bine e să ai un frățior sau o surioară”

Ilinca Vandici a făcut primele declarații despre al doilea copil. Prezentatoarea de la Kanal D este căsătorită din 2016 cu Andrei Neașcu, alături de care are un băiețel, pe Zian. Într-un interviu, vedeta a vorbit despre posibilitatea de a mai face un copil. Iată declarațiile! 

Ilinca Vandici este împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră strălucită și o familie minunată. Cu toate acestea, prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că și-ar mai dori un copil, însă băiețelul ei, Zian, nu prea este de acord.

Ilinca Vandici, despre posibilitatea să mai rămână însărcinată

„În fiecare zi se întâmplă atât multe lucruri și pentru că sunt prezentă acolo zilnic alături de el, pentru câteva ore, pentru toată ziua, pentru câteva minute seara înainte de culcare, nu contează. Important e că petrecem timp împreună, timp de calitate.

În egală măsură i-am povestit și despre lucrurile frumoase, cât de bine e să ai un frățior sau o surioară, cum împărțiți sarcinile, jucăriile, cum vă jucați împreună, cum faceți boacăne împreună. Drept urmare, l-am lăsat pe el să aleagă și ulterior la această întrebare a fost ‘Nu, nu am nevoie, mulțumesc’.”, a mărturisit vedeta.

Totodată, vedeta a mărturisit că a reușit să-l responsabilizeze mai mult pe fiul ei. Așadar, a început să fie mai restrictivă cu el în ceea ce privește cumpărăturile.

„Vrea Zian să cumpărăm în fiecare zi o mașinuță. Ok, nu mai cumpărăm în fiecare zi, cumpărăm de două ori pe săptămână o mașinuță, am zis să fim mai cumpătați la ce se întâmplă în lume. Nu mai cumpărăm 7 zile din 7, ci 2 din 7. Machiaj, păr, pot să mi le fac și singură dacă nu este ceva extrem de complicat și mă descurc. E bine așa. Mi-ar plăcea să îmi cumppăr elicopter, să economisesc timp.

Însă la semafor pot să trimit un mail, să fac un story, o postare, de multe ori mănânc la volan. Încerc să economisesc mai mult timp. Stresul că nu mai avem timp comprimă alte activități. Mai mănânc la volan, mă mai machiez la volan, asta e”, a mai declarat Ilinca Vandici.

citește și...