FOTO / Grațiela Duban, la proba costumului de baie. Cum se prezintă vedeta

30.08.2020, 09:05
FOTO / Grațiela Duban, la proba costumului de baie. Cum se prezintă vedeta
FOTO / Grațiela Duban, la proba costumului de baie. Cum se prezintă vedeta

Grațiela Duban, partenera de viață a actorului Andei Duban, s-a expus în costum de baie în fața fanilor săi din mediul virtual.

Actrița Grațiela Duban, în vârstă de 33 de ani, trece cu brio proba costumului de baie. Vedeta și-a etalat formele la mare. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, partenera de viață a lui Andrei Duban s-a pozat în ipostaze pline de senzualitate la malul mării.  Blonda și-a etalat formele foarte bine conturate, iar prietenii virtuali au fost mai mult decât încântați de apariția ei.

Imaginile cu Grațiela Duban în costum de baie au primit numeroase aprecieri din partea celor care urmăresc activitatea actriței pe rețelele de socializare.

A participat la ”Survivor România” și a fost implicată în numeroase conflicte

Grațiela Duban a participat la show-ul ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D. Actrița a făcut parte din echipa Faimoșilor. pe durata competiției, vedeta a fost implicată în numeroase discuții cu Elena Ionescu, dar și cu Cristina Șișcanu.

”Cu Grațiela am avut o relație foarte bună la început, ne-am împărtășit multe din experiențele de viață, eram două mame, aveam copii acasă, vorbeau despre lucruri foarte frumoase. Apoi, nu știu cum… totul s-a rupt! Nu am înțeles-o de ce! La un moment dat… mă gândeam ”Doamne, cum poți să împărtășești atâtea cu o persoană și ea să se ducă să le spună lucruri intime, mai ales băieților, și, apoi, să îmi mai aud și niște lucruri…”.

Să nu mai spun și despre niște scenarii ce au fost făcute, fiindcă în ”Survivor” au existat și scenarii din păcate… A fost dureros să vezi că un om căruia nu i-ai făcut nimic rău, să se comporte așa… fiindcă eu Grațielei nu i-am făcut nimic rău”, a declarat Elena Ionescu.

”Ea din păcate, și o spun încă o dată, m-a văzut ca o rivală, nu ca pe o colegă. Adică, răutățile gratuite făcute la adresa mea, nu le pot găsi o scuză. Consider că oamenii devin ei acolo, în Republica Dominicană, așa cum sunt, nu își mai pot gestiona stările…iar situațiile critice de acolo te pot face din om neom”, a adăugat Elena Ionescu.

La rândul ei, după ieșirea din competiție, Cristina Șișcanu a afirmat că nu are ce să discute cu Grațiela Duban.

”De atunci nu am mai vorbit și nici nu știu ce aș mai putea să vorbesc cu ea. Cu ceilalți care au ieșit am rămas apropiată. Cum ea zice că are niște principii în viață, pe care oricum la Survivor le-a aplicat doar în cazul meu, am și eu principii. Eu dacă cumva am zis că sunt alături de un om, sunt alături de el. Am zis și acolo, că mă așteptam ca Grațiela să acționeze mai cerebral (…).

Ea (n.r Grațiela) când a venit nu m-a sunat, deși noi, cu Ruby, cu Bogdan , ne-am întâlnit înainte să fie nebunia asta cu coronavirusul. Ea când a venit nu m-a sunat, nici eu n-am sunat-o. Mi s-a părut ciudat ce s-a întâmplat atunci, ea știe, a văzut că am dat declarații pe subiectul ăsta”, a spus Cristina Șișcanu.

citește și...