FOTO / Giulia Anghelescu, spectaculoasă în vacanța din Grecia. Are un corp de milioane!

30.07.2022, 13:06
FOTO / Giulia Anghelescu, spectaculoasă în vacanța din Grecia. Are un corp de milioane!
Giulia Anghelescu, spectaculoasă în vacanța din Grecia

Cântăreața Giulia Anghelescu, în vârstă de 37 de ani, și-a etalat trupul cu forme mai mult decât apetisante pe plajele din Grecia, acolo unde și-a petrecut vacanța. Vedeta are cu ce se mândri din punct de vedere fizic, fiind posesoarea unui corp de milioane, pe care știe foarte bine să și-l pună în valoare.

Giulia Anghelescu a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii din vacanța pe care o petrece în Grecia.

În imaginile respective, cântăreața apare în costum de baie, etalându-și trupul cu forme voluptuoase.

Giulia Anghelescu, spectaculoasă în vacanța din Grecia. Arată super bine

Giulia Anghelescu atrage toate privirile cu fizicul ei impresionant.

”Super”, Frumusețe”, ”galațiul e fruncea”, ”Gălățeanca noastră”, ”Wow”, ”Vai mamma!”, ”Perfecțiune”, a fost lăudată artista pentru modul în care arată.

Giulia Anghelescu  e căsătorită cu Vlad Huidu

Cântăreața Giulia Anghelescu are zece ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu. Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael.

Giulia Anghelescu a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț, Vlad Huidu.Vedeta a declarat, pentru revista Viva, că între ea și soțul ei, Vlad Huidu, nu a fost dragoste la prima vedere.Ne-am cunoscut la o emisiune TV în urmă cu… 17 ani. Nu a fost dragoste la prima vedere nici pe departe. Abia după doi ani de când ne-am cunoscut ne-am dat seama că vrem mai mult sau abia atunci s-a decis el că vrea să mă cucerească. A avut puțin de lucru cu mine, pentru că abia ce mă despărțisem de iubitul cu care fusesem 7 ani și cred că îmi doream puțină libertate, însă a insistat și, după câteva luni, am cedat”, a afirmat cântăreața.

”A fost și dificil, și dureros, însă eu nu am avut niciun dubiu în ceea ce privește sentimentele noastre. La un moment dat, am încetat să mai încerc să le demonstrez ceva celor din jur și mi-am canalizat toată energia pe relația noastră. Atâta timp cât noi suntem fericiți împreună, nu mai contează nimic, iar dacă ne uităm puțin în urmă, ne dăm seama că și momentele acelea ne-au învățat ceva și ne-au făcut mai puternici”, a adăugat aceasta.

citește și...