FOTO. Gina Pistol, pe vremea când nu avea atât de multe operații estetice. Puțini o mai recunosc

25.12.2020, 18:29
FOTO. Gina Pistol, pe vremea când nu avea atât de multe operații estetice. Puțini o mai recunosc
Gina Pistol, pe vremea când nu avea atât de multe operații estetice. Puțini o mai recunosc

În prezent, Gina Pistol este însărcinată și va deveni mamă la începutul anului viitor, însă în trecut făcea furori cu formele sale perfecte. 

Pe când avea doar 20 de ani, Gina Pistol a pozat într-o revistă celebră pentru bărbați, ajungând rapid să fie considerată una dintre cele mai sexy blonde din România.

Gina Pistol a fost întotdeauna în topul celor mai sexy femei din România, însă doar vedeta știe prin câte chinuri a trecut din cauza operațiilor estetice.

Gina Pistol, înainte de operațiile estetice

De-a lungul anilor, vedeta a apelat la numeroase intervenții chirurgicale, menite să-i îmbunătățească aspectul fizic deja apetisant. Vedeta a făcut ravagii cu aparițiile sale în pictoriale incendiare, în costum de baie sau în ținute extrem de provocatoare.

Din nefericire, Gina Pistol mărturisea că a avut probleme și a îndurat suferințe mari pentru a repara greșelile anumitor medici plasticieni.

În 2009, blondina a decis să își augmenteze buzele, dar a avut de pătimit în urma procedurii. Gina Pistol a suferit apoi numeroase intervenții pentru a scăpa de chisturile formate în buze.

În plus, Gina Pistol și-a pus și silicoane, s-a operat la nas și a apelat la o blefaroplastie, adică acea intervenție la nivelul pleoapelor prin care se corectează surplusul de piele.

‘Eu semăn cu mama. Ea are 50 de ani și are pleoapa lăsată, colțul ochilor e complet acoperit la ea și am decis să mă operez. Am ochii mai mari, par mai odihnită, medicul a operat puțin din pleoape. Am zis că, decât să fac operația la 50 de ani, când sunt cu nepoții, mai bine o fac acum. Toată lumea mi-a zis că par mai fresh și odihnită, mă bucur’, declara blonda în urmă cu câțiva ani.

Gina Pistol se iubește cu Smiley

După mai multe relații eșuate, Gina Pistol și-a găsit liniște în brațele lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 este gravidă și îi va dărui un copil solistului.

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a mărturisit Gina Pistol, notează spynews.ro.

citește și...