FOTO / Cele mai senzuale apariții ale Ginei Pistol. Blonda are ce arăta!

20.08.2020, 13:34
FOTO / Cele mai senzuale apariții ale Ginei Pistol. Blonda are ce arăta!
FOTO / Cele mai senzuala apariții ale Ginei Pistol. Blonda are ce arăta!

Gina Pistol este o femeie frumoasă, care știe cum să atragă atenția oriunde își face apariția.

Gina Pistol este una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul autohton. De-a lungul anilor, vedeta a făcut ravagii cu aparițiile sale în pictoriale incendiare, în costum de baie sau în ținute extrem de provocatoare, care i-au scos în evidență toate atuurile fizice.

De altfel, Gina Pistol Blonda a pozat de trei ori între anii 2000 şi 2006 pentru o celebră revistă pentru adulți, iar pictorialele sale au făcut senzație.

 

Gina Pistol are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, fiind posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate.

De-a lungul anilor, Gina Pistol a apelat la mai multe operații estetice, menite să-i îmbunătățească aspectul fizic deja apetisant.

Are o relație cu Smiley

După mai multe relații sentimentale care nu au avut ubn final fericit, Gina Pistol trăiește în prezent o poveste de dragoste cu celebrul artist Smiley. Despre Gina Pistol au apărut zillele acestea informații că ar fi însărcinată.

În ultima perioadă de timp, de când a început pandemia de coronavirus, Smiley a tot apărut, în diverse live-uri pe rețelele de socializare, alături de actuala sa parteneră, Gina Pistol.

”Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu”, a declarat Smiley.

Într-un interviu, Gina Pistol vorbea despre lucrurile care îi plac, dar și despre cele care nu îi plac la actualul ei partener.

„Eu sunt maniacă cu ordinea, iar el este dezordonat. După mine, fiecare lucru trebuie pus la locul lui. Ah, și îl mai cicălesc pentru faptul că nu are grijă de lucrurile lui, le lasă pe te miri unde, le pierde…

Dacă vorbim despre lucruri bune, îmi place că are răbdare și când mă aprind el știe să mă liniștească și mereu îi mulțumesc pentru asta”, a afirmat Gina Pistol.

 

citește și...