FOTO / Gina Pistol, în costum de baie la două luni după ce a născut. ”Am învățat să mă accept și să fac pace cu mine”

22.05.2021, 10:14
FOTO / Gina Pistol, în costum de baie la două luni după ce a născut. ”Am învățat să mă accept și să fac pace cu mine”
FOTO / Gina Pistol, în costum de baie la două luni după ce a născut. ”Am învățat să mă accept și să fac pace cu mine”

Gina Pistol și-a arătat formele în costum de baie la două luni după ce a născut.

Vedeta de televiziune Gina Pistol a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o fotografie în care apare îmbrăcată în costum de baie. Senzuala blondă își expune formele într-un costum de baie dintr-o singură piesă, de culoare neagră. Fotografia este îsoțită de un mesaj în care vedeta vorbește desapre schimbările pe care le suferă corpul unei femei după sarcină și după naștere.

”De-a lungul timpului, corpul nostru trece prin tot felul de schimbari. Cu toatele ne dorim “perfectiunea”, acea perfectiune pe care o vedem in online,pe sticla sau prin reviste. De foarte multe ori, am pus presiune pe mine si pe corpul meu, mai ales pentru ca sunt persoana publica.Cu trecerea anilor, insa, am invatat sa ma accept si sa fac “pace” cu mine. Evident ca toate ne dorim sa fim frumoase si sustin cu desavarsire munca pentru o versiune mai buna a noastra, insa, totul prin rabdare si acceptare. Am trecut prin sarcina, perioada in care nu m-am blamat niciodata pentru vreun kg in plus (si am avut destule ?) . Dar cum as putea face asta, cand acest corp mi-a oferit cea mai mare minune a vietii? Este un templu, care a oferit dragoste si protectie timp de 9 luni copilei mele, iar acum, nu-mi mai ramane decat sa-i ofer ofrande. Echilibrul cu tine insati conteaza cel mai mult asa ca ai grija de tine, de sufletul si de corpul tau. …si nu uita ca esti UNICA! P.S.pozele din aceasta campanie sunt neretusate”, a scris Gina Pistol în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Ce răspuns a dat Gina Pistol când a fost întrebată cu cine seamănă fetița ei

Smiley formează un cuplu foarte frumos cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a acestui an. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. 

Gina Pistol a fost întrebată recent de fanii săi din mediul online cu cine seamănă micuța.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: ”Cu cine seamănă asta mică?”. Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi. Ce pot să vă spun sigur este că e foarte expresivă. Și cred că o să devină o fetiță foarte simpatică și haioasă. Este foarte expresivă. Are ochii gri. Sunt încă gri. Mai deschis. S-au mai deschis acum”, a explicat vedeta de televiziune.

citește și...