FOTO. Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au botezat fetița! Cine au fost nașii micuței

12.07.2020, 10:01
FOTO. Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au botezat fetița! Cine au fost nașii micuței
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au botezat fetița! Cine au fost nașii micuței

Momente emoționante pentru Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, sâmbătă, 11 iulie! Cei doi părinți au organizat botezul fetiței lor, Katia Maria.

Creștinarea micuței a avut loc Biserica Bucur, iar invitații s-au distrat în cadrul unei petreceri restrânse la Nori Sushi, din cauza pandemiei de coronavirus.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au creștinat micuța

Din imaginile publicate de proaspăta mămică pe Instagram, se pare că evenimentul a respectat un dress code, pentru că majoritatea celor invitați s-au îmbrăcat în alb.

Conform Click!, nașii fetiței au fost Daniel si Bianca Niculae, prieteni apropiați ai cuplului.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au botezat fetița
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au botezat fetița! 

Gina Chirilă, pe lângă micuța Katia, a fost în centrul atenției. Blondina a purtat o salopetă albă, lungă, extrem de elegantă. Micuța Katia Maria s-a asortat la perfecție cu mama ei, aceasta purtând o rochie de prințesă, cu voal și dantelă, tot de culoare albă.

Gina Chirilă a devenit mamă pe 25 mai, iar numele micuței a fost ales după varianta rusească a numelui Ecaterina.

Gina Chirilă a născut în urmă cu aproape două luni

‘M-am gândit în ultimul timp la acest aspect şi da, mă văd mămică. Mă face să zâmbesc câteodată această idee. Am vorbit cu Bogdan. Noi ne dorim de ceva timp un copil şi lucrăm la asta. Sunt tânără, o să mă menţin în formă şi îmi voi relua activitatea ca model. Meseria nu mă împiedică să devin mamă’, spunea ea în 2014, pentru Click!

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au cununat civil în vara lui 2017, într-un cadru restrâns, alături de prieteni și familie. Cei doi se înțeleg perfect în ciuda diferenței de vârstă dintre ei de 15 ani.

‘Nu am resimțit-o niciodată. Cel mai mult contează iubirea, conexiunea energetică, nu vârsta’, a declarat Gina Chirilă în cadrul unui interviu pentru revista Unica.

‘Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine. Eu sunt destul de licean în sinea mea – ceea ce poate că-mi aduce și un soi de relaxare, pe de-o parte’, a adăugat Bogdan Vlădău.

citește și...