Ce spun Gina Chirilă și Bogdan Vlădău despre diferența de vârstă dintre ei. ”Are momente când e mai înțeleaptă ca mine”

25.06.2020, 16:06
Ce spun Gina Chirilă și Bogdan Vlădău despre diferența de vârstă dintre ei. ”Are momente când e mai înțeleaptă ca mine”
Ce spun Gina Chirilă și Bogdan Vlădău despre diferența de vârstă dintre ei. ”Are momente când e mai înțeleaptă ca mine”

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău se înțeleg perfect, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Katia.


Între Gina Chirilă și Bogdan Vlădău estre o diferență de vârstă de 15 ani, însă cei doi nu sunt deloc deranjați de acest lucru. Mărturisesc că se înțeleg perfect.

„Nu am resimțit-o niciodată. Cel mai mult contează iubirea, conexiunea energetică, nu vârsta”, a declarat Gina Chirilă pentru revista Unica.

„Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine. Eu sunt destul de licean în sinea mea – ceea ce poate că-mi aduce și un soi de relaxare, pe de-o parte”, a adăugat Bogdan Vlădău.

Cum a cerut-o Bogdan Vlădău în căsătorie pe Gina Chirilă

Bogdan Vlădău a povestit, pentru publicația mai sus-menționată, cum a cerut-o în căsătorie pe partenera sa, Gina Chirilă.

„Ne-am strâns toți – acolo, în mănăstire, este o biserică într-o biserică, ascunsă pe niște scări, unde se făceau slujbe pe timpul comunismului, când era ilegal să faci”, a zis el. „Și la un moment dat a venit unul dintre părinții de acolo, care se ocupă de administrare, și a strigat foarte tare: ”Și? I-a dat inelul?”. S-a făcut liniște, mie mi-a căzut fața. El se grăbea, avea senzația că a ajuns târziu și a pierdut momentul, când colo…”, a explicat Bogdan Vlădău.

Andreea Tonciu, în conflict cu Gina Chirilă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

La emisiunea respectivă, Andreea Tonciu a declarat că este deranjată de faptul că partenera de viață a lui Bogdan Vlădău este reținută față de toate concurentele emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Mă deranjează că Gina niciodată nu comunică cu noi! Gina vine, intră, nu vorbește cu noi… nici pa, nici la revedere. Nu îmi place! Mă simt aiurea că ești cu noi acolo, nu dezvolți un subiect. Mi se pare că ești asa, ne privești de sus și noi suntem mai jos ca tine. Nu mi se pare ok față de noi”, i-a spus Andreea Tonciu Ginei Chirilă.

citește și...