FOTO / Gabriela Cristea, goală în cadă. Apariție neașteptată a vedetei de televiziune

20.10.2020, 12:06
FOTO / Gabriela Cristea, goală în cadă. Apariție neașteptată a vedetei de televiziune
FOTO / Gabriela Cristea, goală în cadă. Apariție neașteptată a vedetei de televiziune

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea s-a afișat în fața fanilor săi din mediul online într-una dintre cele mai provocatoare ipostaze. Aceasta s-a lăsat fotografiată goală în cadă.

Gabriela Cristea a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare goală în cada plină cu spumă, în timp ce ține un pahar cu vin în mână.

Apariția vedetei de televiziune a stârnit numeroase comentarii în mediul online.

Cei mai mulți dintre fani s-au grăbit să o laude pe Gabriela Cristea pentru felul în care arată. Postarea prezentatoarei de televiziune a adunat mii de like-uri din partea celor care îi urmărtesc activitatea pe internet.

Ce regim are Gabriela Cristea

Gabriela Cristea slăbit foarte mult în ultima perioadă de timp. Vedeta arată din ce în ce mai bine. Prezentatoarea de televiziune a explicat, recent, ce anume mănâncă, dezvăluind că a scos din alimentația sa făina albă.

„Practic, mănânc aproape orice, am renunțat doar la făina albă și în rest, mănânc dulce de două ori pe săptămână doar că mănânc în cantități moderate și încerc să nu mă privez de nicio plăcere pe care o am, pentru că, de fapt, asta este toată treaba. În momentul în care începi să privezi organismul de diverse chestii apar frustrările și abandonezi ușor”, a explicat Gabriela Cristea.

Este căsătorită și are două fetițe

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară. De-a lungul anilor, aceasta a moderat numeroase show-uri la diverse posturi de televiziune. În plan personal, Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda. Din mariajul acestora au rezultat două fetițe adorabile, Victoria și Iris. Gabriela Cristea a mai fost măritată cu regretatul om de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu scandal.

citește și...