FOTO. Gabriela Cristea arată fenomenal după ce a slăbit. A avut curaj să se afișeze la mare în costum de baie

06.09.2020, 23:12
FOTO. Gabriela Cristea arată fenomenal după ce a slăbit. A avut curaj să se afișeze la mare în costum de baie
FOTO. Gabriela Cristea arată fenomenal după ce a slăbit. A avut curaj să se afișeze la mare în costum de baie

Gabriela Cristea arată fenomenal după ce a slăbit peste 20 de kilograme! Acum, prezentatoarea tv are o siluetă de invidiat, după ce a dus o luptă acerbă cu kilogramele în plus. În plus, vedeta a avut curaj să se afișeze la mare în costum de baie.

După cele două nașteri, Gabriela Cristea a decis că este momentul să revină la silueta dinainte de a rămâne însărcinată, iar rezultatele au fost peste așteptările sale. În prezent, soția lui Tavi Clonda cântărește cu 25 de kilograme mai puțin, iar acest lucru a fost posibil doar cu ajutorul unei diete, dar și a unei ambiții de fier.

Gabriela Cristea, în costum de baie la plajă

De când a slăbit, Gabriela Cristea postează mai des imagini cu ea pe rețelele de socializare, iar cele mai recente au fost din weekend-ul trecut de pe litoralul românesc. Vedeta a petrecut clipe de neuitat în prezența soțului și a celor două fiice ale sale, dar cel mai important este că nu a avut rețineri în a se poza într-un costum de baie format din două piese.

Ce-i drept, în fotografia respectivă, Gabriela Cristea se ‘ascundea’ după partenerul ei, dar tot a lăsat la vedere o parte din silueta de vis.

În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, de pe Antena 3, îndrăgita prezentatoare tv a explicat ce a motivat-o pentru a începe o dietă de slăbit.

Cum a reușit să slăbească

‘A fost un exercițiu de voință. de autosugestie, pentru că am început să vorbesc cu mine. Nu aveam o problemă cu oamenii din jurul meu – ei ma acceptau, soțul meu mă iubește necondiționat. Doar că eu nu mă simțeam confortabil nici fizic și nici psihic.

Am două fete mici și m-am gândit că trebuie să fiu tânără, proaspătă, în putere pentru ele. A durat ceva vreme până m-am pregătit, pentru că m-am apucat, m-am lăsat. Mai vine ziua nu știu cui, mai faci un tort… Dar a venit o zi când am spus ‘până aici a fost’, a spus Gabriela Cristea.

Vedeta a mai dezvăluit că înainte de micul dejun bea jumătate de litru de apă cu o jumătate de lămâie stoarsă.

‘Varianta pe care toată lumea ar trebui să o ia în calcul și care mie mi se pare cea mai OK e să meargă la nutriționist. Nu la pomul lăudat, pentru că de multe ori lași o grămadă de bani și ești dezamăgit. Poate nu nimerești din prima la nutriționistul potrivit. La mine s-a întâmplat să fie, mi-a plăcut stilul.

Eu mănânc cinci mese pe zi. Mănânc trei mese principale, am ore fixe de masă și două gustări. Am slăbit ca 1,5 kg pe săptămână. Acum, în ultima perioadă, am slăbit cam 4 kilograme în 3 săptămâni’, a mai declarat aceasta la Antena 3.

citește și...