Cum și-a pus Flavia Mihășan sarcina în pericol. Abia acum a povestit

07.03.2020, 15:08
Cum și-a pus Flavia Mihășan sarcina în pericol. Abia acum a povestit
Cum și-a pus Flavia Mihășan sarcina în pericol. Abia acum a povestit

Fosta asistentă de televiziune Flavia Mihășan a mărturisit cum și-a pus sarcina în pericol.

Flavia Mihășan a devenit mămică în urmă cu un an, atunci când a adus pe lume un băiețel, fruct al relației pe care fosta asistentă TV o are cu Marius Moldovan.

Flavia Mihășan este o mămică fericită, însă abia acum a povestit prin ce a trecut în perioada când a fost însărcinată. Vedeta a dezvăluit că  și-a pus sarcina în pericol.


”Am dansat până în luna a șasea de sarcină. Mă trezeam în fiecare dimineață la cinci și jumătate și aveam un program haos pentru o femeie însărcinată. Am invitat-o pe doctorița mea la spectacol, ea neștiind ce fac eu acolo. Îi trimisesem niște filmulețe în care nu se vedea exact-exact ce fac tehnic. În pauza de după primul act mi-am verificat telefonul. Se întâmpla duminică și mi-a zis: ”Mâine te aștept la cabinet pentru ecografie. Tu ești nebună? Tu faci prize?””, a povestit Flavia Mihășan, potrivit a1.ro.

Vedeta a mărturisit că cel mai dificil moment a fost cel în care a aflat că trebuie să nască prin cezariană.

”A fost greu. Aveam contracții de expulzie. probabil am avut un blocaj. felul în care am crezut eu că vor decurge lucrurile a fost altfel. A trebuit după 12 ore să înțeleg că trebuie să fac cezariană și că este atât spre binele meu cât și spre binele bebelușului”, a mai spus ea.

citește și...