FOTO. Fiica Elenei Udrea a împlinit 2 ani! Ce petrecere fastuoasă i-a organizat mama sa

21.09.2020, 14:59
FOTO. Fiica Elenei Udrea a împlinit 2 ani! Ce petrecere fastuoasă i-a organizat mama sa
FOTO. Fiica Elenei Udrea a împlinit 2 ani! Ce petrecere fastuoasă i-a organizat mama sa

Elena Udrea are toate motivele să fie fericită! Fiica ei, Eva Maria, a împlinit duminică, 20 septembrie, doi anișori. Mama ei celebră i-a organizat o petrecere fastuoasă. Pentru acest eveniment, Elena Udrea s-a asortat la perfecție cu micuța. Cele două au purtat ținute Dolce & Gabbana, celebra casă de modă italiană, scrie Click!

Elena Udrea și-a văzut visul împlinit! În urmă cu doi ani a devenit mamă, departe de țară. Fostul ministru al Turismului a născut-o pe Eva Maria în Costa Rica, acolo unde fugise pentru a scăpa de pedeapsa pe care o primise în dosarul ‘Gala Bute’.

Elena Udrea a organizat o petrecere privată pentru fiica ei

Acum, minunea a venit în viața sa, iar Elena Udrea îi face toate poftele fetiței. Aceasta i-a organizat o petrecere pe cinste micuței, care pe 20 septembrie a împlinit 2 ani. Pe rețelele de socializare, Udrea a publicat mai multe imagini emoționante cu Eva Maria.

”La mulți ani, minunea mea! Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus. Îți doresc să crești sănătoasă și fericită! Mami și tati te iubesc și îți sunt alături în fiecare clipă”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea: ‘Am stat destul de izolată și destul de singură’

La finalul anului trecut, Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, au oferit un interviu excepțional pentru ‘Teo Show’.

‘În ultimele luni nu am mai simțit presiune din partea oamenilor. Acolo, la Corbeanca, nu simțim asta. Vin rar în oraș pentru că durează mult să ajung în București, de acolo.

Am stat retrasă și nu am mai avut ocazia să simt presiunea din partea altora. Am avut o perioadă de un an și jumătate în care am stat destul de izolată și destul de singură, cu două trei persoane. Am avut o trecere până am ajuns să stau așa izolată, la Corbeanca.

Am momente când ies în cămașă de noapte în curte, cu copilul. Se întâmplă lucruri frumoase. Gândirea pozitivă e esențială. Fără gândire pozitivă, eu nu eram astăzi aici, în emisiune. Două luni și trei săptămâni mi-am imaginat în fiecare zi că sunt cu copilul meu, de Crăciun. Când începi să te îndoiești de lucururile pe care le vrei, ele ori nu vin, ori vin mai târziu. Eu am crezut două luni și trei săptămâni că voi fi cu copilul meu. Și am fost, chiar dacă nu a fost brad. Va fi anul acesta.

Avem atâtea exemple, suntem setați să gândim negativ, să punem răul înainte. Oamenii sunt negativi, lipsiți de încredere. Mă străduiesc să gândesc pozitiv de ceva timp și, în mare parte, reușesc’, a declarat Elena Udrea la Teo Show.

citește și...