FOTO. Fiica Andreei Berecleanu, aproape dezbracată în mediul online. Cum s-a fotografiat tânăra de 20 de ani

07.09.2020, 17:37
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu, aproape dezbracată în mediul online. Cum s-a fotografiat tânăra de 20 de ani
Fiica Andreei Berecleanu, aproape dezbracată în mediul online

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, s-a transformat într-o adolescentă extrem de sexy! Tânăra de 20 de ani adoră să se fotografieze în ipostaze dintre cele mai incendiare și nu ezită să-și arate formele apetisante cu care mama natură a înzestrat-o.

Fiica Andreei Berecleanu, imagini senzuale pe internet

Ultima imagine postată de Eva Zaharescu pe pagina personală de Instagram a încins spiritele. Adolescenta s-a fotografiat aproape dezbrăcată. În imaginea cu pricina, aceasta apare fără sutien, acoperită doar de un sacou oversized în carouri, la care a asortat o pereche de pantaloni scurți.

În plus, Eva Zaharescu și-a lăsat bustul natural la vedere, iar fanii i-au transmis numai mesaje de apreciere. În ultima perioadă, fiica fostei prezentatoare de la Observator a publicat numai imagini cu trupul ei în mediul online. Eva a moștenit frumusețea de la mama sa celebră și are toate șansele să devină un model de succes.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

All things golden

O postare distribuită de Eva Zaharescu (@eva_zaharescu) pe

Mama ei are numai cuvinte de laudă la adresa sa

În urmă cu câteva luni, fosta vedetă a Antenei 1 a împărtășit cu fanii pe pagina sa de Instagram o poză cu fiica sa Eva. În descrierea fotografiei, Andreea a spus că prin ochii Evei se reflectă aceea fetiță mică care era odată.

‘Doarme mai mult dimineață, mai ales în perioadă asta. Și când se trezește din somn, are trăsături de fetiță, odihnită și pusă pe glume. Ieri, la masa de prânz, i-am surprins exact această liniște. Și am rugat-o să privească exact în camera telefonului, ca și cum m-ar privi pe mine. M-a ascultat, deși îi era atât de foame și de poftă de tot ce era bun pe masă. Și am surprins fața de aproape 19 ani cu sufletul fetiței mele. Un dar neprețuit în ziua de Paști. Mulțumesc, Eva’, a fost mesajul postat de fosta știristă de la Antena 1.

citește și...