FOTO EXCLUSIV / Vica Blochina, dezlănțuită în club! S-a distrat pe cinste

14.06.2021, 14:06
FOTO EXCLUSIV / Vica Blochina, dezlănțuită în club! S-a distrat pe cinste
FOTO EXCLUSIV / Vica Blochina, dezlănțuită în club! S-a distrat pe cinste

Vica Blochina a petrecut pe cinste într-un club de fițe, în compania unei prietene.

Vica Blochina știe cum să se distreze. Blonda a mers zilele trecute într-un club de fițe, unde s-a distrat la maximum în compania unei prietene. Blonda a fost dezlănțuită în club și a petrecut pe cinste.

Super sexy, Vica Blochina a a atras imediat privirile celor din jur. Vedeta a dansat, a băut vin în compania amicei sale, cu care a comentat încontinuu,  și a fost plină de energie, simțindu-se de minune în club, după cum se poate observa și din imaginile surprinse de paparazzi Tacataca.

Vica Blochina a avut o relație de lungă durată cu Victor Pițurcă

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de foarte mulți ani. Vedeta s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. . Aceasta a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc după ce s-a aflat despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul mare jucător de fotbal și antrenor  Victor Pițurcă, împreună cu care are un băiețel care se numește Edan.

Relația dintre Vica Blochina și Victor Pițurcă s-a întins pe durata a 16 ani, între anii 1995 și 2011. Edan, fiul lor, a venit pe lume în anul 2007. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Invitată recent la o emisiune TV, Vica Blochina a primit o provocare inedită. Aceasta a fost pusă să-l caracterizeze pe fostul ei iubit, Victor Pițurcă. “Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a comentat Vica Blochina despre Victor Pițurcă.

citește și...