FOTO EXCLUSIV / Simona Trașcă a ieșit cu prietenele la plimbare. Nici vorbă de respectarea măsurilor de protecție!

31.01.2021, 14:31
FOTO EXCLUSIV / Simona Trașcă a ieșit cu prietenele la plimbare. Nici vorbă de respectarea măsurilor de protecție!
FOTO EXCLUSIV / Simona Trașcă a ieșit cu prietenele la plimbare. Nici vorbă de respectarea măsurilor de protecție!

Simona Trașcă a fost surprinsă de paparazzi Tacataca în timpul unei ieșiri în oraș cu două prietene.

Simona Trașcă a profitat de vremea frumasă din Capitală și a ieșit la plimbare în parc însoțită de două prietene. Deși purtarea măștilor de protecție este obligatorie atât în spații închise, cât și în exterior, nici Simona Trașcă, nici amicele ei nu au purtat mască de protecție. După ce s-au plimbat pe alei, cele trei s-au oprit pe o bancă, iar Simona Trașcă n-a ratat ocazia de a-și face câteva fotografii.

 

Aceasta a rugat-0o pe una dintre prietenele ei să-i facă fotografii, ea fiind concentrată la maximum la felul în care poza. Imediat după ce amica i-a făcut poze, Simona Trașcă a luat telefonul pentru a verifica cum au ieșit instantaneele, după care a plecat împreună cu amicele ei.

Cum arată bărbatul ideal pentru Simona Trașcă

Simona Trașcă a explicat și cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru ea. Blonda a explicat ce calități o atrag la un potențial partener. Ea ar prefera un bărbat care să fie credincios și să iubească animalele.

Din punct de vedere fizic, Simona Trașcă afirmă că se simte atrasă de bărbații înalți, bruneți și cu ochii verzi sau albaștri.

„Foarte important este să fie credincios, să iubească animalele. Cred că nu există bărbatul ăla care să nu înșele. Fizic, ar trebui să fie înalt și brunet, de preferat cu ochii verzi sau albaștri. Dacă se întâlmplă (n.r. nunta) bine, știu că am vrut, dacă nu, aia e, am renunțat la idee, pentru că nu cred ca se va mai întâmpla”, a detaliat Simona Trașcă într-un interviu.

Ce spune Simona Trașcă despre căsătorie

Simona Trașcă a făcut dezvăluiri despre viața sa personală într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars. Acesta a vorbit despre căsătorie.

„Câteodată vreau să mă mărit, câteodată nu. Dintodeauna mi-am dorit să am un bărbat și să rămân cu el toată viața”, a declarat Simona Trașcă.

Starleta a afirmat răspicat că fostul său soț rămâne marea ei dragoste. „Fostul meu soț rămâne întotdeauna dragostea vieții mele. O durere că l-am pierdut a rămas și sunt sigură că de acolo de unde este mă vede și vreau să mă vadă bine”, a adăugat Simona Trașcă.

citește și...