FOTO EXCLUSIV / Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Ce au făcut cei doi în oraș

25.10.2020, 13:02
FOTO EXCLUSIV / Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Ce au făcut cei doi în oraș
FOTO EXCLUSIV / Sali Levent, în compania unei blonde superbe! Ce au făcut cei doi în oraș

Actorul Sali Levent a fost surprins de paparazzi Tacataca în timpul unei ieșiri în oraș. Acesta a fost însoțit de o superbă blondă.

Actorul Sali Levent, în vârstă de 27 de ani, a ieșit la plimbare în oraș. Actorul cunoscut din serialul ”Pariu cu viața” n-a fost singur, ci în compania unei superbe blonde. Cea care l-a însoțit pe Sali Levent este o tânără atrăgătoare, înaltă și cu o siluetă foarte armonioasă, care atrage imediat privirile.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi Tacataca într-o parcare, unde au stat îndelung de vorbă. Ulterior, Sali Levent și tânăra care l-a însoțit s-au plimbat într-o zonă mai retrasă și au discutat foarte mult. Discuțiile dintre cei doi au fost întrerupte doar când fiecare dintre ei a vrut să-și verifice telefonul mobil.  Pe durata întâlnirii lor, Sali Levent și partenera sa de plimbare  au părut extrem de preocupați și de prinși de conversația dintre ei.

Sali Levent a făcut mărturisiri șocante la o emisiune TV


De curând, Sali Levent a participat la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, unde a făcut dezvăluiri incredibile despre viața sa.

Actorul a trecut prin experiențe groaznice din cauza drogurilor și jocurilor de noroc, însă părinții l-au adus pe drumul cel bun.

„Am fost la un casting, am ajuns să joc în filme și seriale. Am cochetat cu muzica. Am avut probleme cu drogurile, toți banii pe care i-am produs timp de doi ani i-am dat pe droguri, jucam la ruletă, am intrat în datorii, mi-am pierdut mașina și tot. Părinții au fost alături de mine și m-au ajutat. Îi iubesc foarte mult și acum sunt alt eu”, a mărturisit Sali Levent la emisiunea respectivă.

Cine este Sali Levent

Sali Levent este cunoscut pentru apariţiile din serialul „Pariu cu viaţa (2011) de la Pro TV, din trupa La-La Band, din telenovela „O nouă viaţă (2013), dar şi din comedia „Selfie (2014).

Sali Levent este din Constanța, a terminat Actoria la Universitatea „Ovidius din Constanţa.

În anul 2010, sali Leventa câştigat trofeul la ediţia a 35-a a Festivalului de Muzică Uşoară „Florentin Delmar”, de la Focşani.

citește și...