FOTO EXCLUSIV / Randi merge pe tradițional. Și-a dus prietenii la băcănie

16.10.2020, 15:00
FOTO EXCLUSIV / Randi merge pe tradițional. Și-a dus prietenii la băcănie
FOTO EXCLUSIV / Randi merge pe tradițional. Și-a dus prietenii la băcănie

Muzicianul Randi a ieșit la plimbare cu o gașcă de prieteni, împreună cu care a ales să meargă la o băcănie tradițional românească.

Randi a fost surprins de paparazzi Tacataca în timpul unei ieșiri în oraș cu un grup de prieteni, în zona Floreasca-Dorobanți din Capitală. Artistul a petrecut mult timp în compania acestora. Aflați într-o parcare, muzicianul și amicii lui au stat îndelung de vorbă, Randi fiind extrem de atent la ce îi spuneau și îi arătau prietenii săi.

Ulterior, Randi și cei care îl însoțeau s-au îndreptat spre un magazin, însă nu orice fel de magazin.

 

Artistul a mers cu prietenii săi la o băcănie tradițional românească, semn că Randi pune mare preț pe produsele de calitate.

După ce au dat o privire prin băcănie, muzicianul și grupul său de prieteni s-au așazet la o masă la terasă, unde au savurat o cafea și au stat iar la discuții.

La plecare, nici bine ce s-a despărțit de amicii lui, Randi a fost surprins în timp ce-și verifica de zor telefonul mobil.

Cine este Randi

Andrei Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi, este un cântăreț și producător muzical român în vârstă de 37 de ani. Artistul a atins culmile celebrității alături de Marius Moga cu trupa Morandi, fiind unul dintre cei mai longevivi artiști de pe piața muzicală românească. De-a lungul anilor, Randi a acumulat o mulțime de premii naționale și internationale în calitate de solist al trupei. Începând cu anul 2011, Randi a debutat în cariera solo și tot atunci el și-a deschis propria casă de discuri. A lansat numeroase piese de succes, precum ”Prietena ta”,“Până vara viitoare”, “Visător” , “Dansăm” sau ”Ochii ăia verzi”.

Randi nu are o relație de cuplu

Cântărețul Randi a mărturisit că a decis în urmă cu ceva timp să nu mai stea alături de persoane cu care nu are chimie.

Randi este singur de șapte ani. Artistul a făcut declarații despre viața sa sentimentală la postul de televiziune Antena Stars.

”Nu am iubită. Acum ceva vreme am decis că nu mai vreau să îmi pierd vremea cu persoane cu care nu am chimie. Comportamental să fie o doamnă. Și o relație de iubire cu adevărat se poate întâmpla doar între doi oameni maturi. Pentru că restul nu este iubire, ci o euforie de moment”, a declarat Randi de curând.

citește și...