FOTO EXCLUSIV / Ramona Olaru nu se abate de la programul ei. Unde a fost surprinsă blonda

31.01.2021, 13:01
FOTO EXCLUSIV / Ramona Olaru nu se abate de la programul ei. Unde a fost surprinsă blonda
FOTO EXCLUSIV / Ramona Olaru nu se abate de la programul ei. Unde a fost surprinsă blonda

Ramona Olaru își respectă cu strictețe programul. Vedeta nu renunță la antrenamentul la sală pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

Zilele trecute, paparazzi Tacataca au surprinsă-o pe Ramona Olaru în timp ce ieșea de la sala de sport. Chiar dacă este pandemie, blonda își respectă cu strictețe programul și merge frecvent la sala de sport, pentru antrenamente, pentru a avea o formă fizică foarte bună. Imediat ce și-a terminat antrenamentul, Ramona Olaru a plecat grăbită de la sala de sport.

Însă, înainte de a ajunge în parcare, la mașină, vedeta, echipată regulamentar cu mască de protecție, s-a oprit să-și cumpere o băutură energizantă. A ieșit rapid din  magazin și s-a îndreptat spre parcare, având grijă să-și verifice ca în drumul spre mașină să-și verifice telefonul mobil. Odată ajunsă în parcare, Ramona Olaru s-a urcat în mașina sa și plecat rapid spre casă.

Ramona Olaru a fost căsătorită

Ramona Olaru a fost în centrul atenție grație relației cu  Iulian Adrian Popescu, cunoscut drept Cuza.

În vara anului 2019, asistenta de televiziune confirma că s-a separat de soțul ei, Bogdan Olaru. Ramona și Bogdan au format un cuplu timp de 5 ani.

„Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp. După multe încercări, însă, și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța. Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit. Nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă”, au dezvăluit atunci surse din anturajul Ramonei, pentru revista Unica.

citește și...