FOTO EXCLUSIV / Raluca Podea, la discuții cu amicele în plină stradă. La taclale, în parcare!

06.06.2021, 10:35
FOTO EXCLUSIV / Raluca Podea, la discuții cu amicele în plină stradă. La taclale, în parcare!
FOTO EXCLUSIV / Raluca Podea, la discuții cu amicele în plină stradă. La taclale, în parcare!
Raluca Podea s-a întâlnit cu niște prietene într-o parcare, acolo unde au stat îndelung de vorbă.Raluca Podea s-a întâlnit cu Adina Barbu și încă o amică în zona Pipera. Cele trei au fost au fost surprinse de paparazzi Tacataca în parcarea unui bloc. Blonda și amicele ei au stat îndelung în parcare, unde au tot discutat, semn că au avut multe să-și spună.Raluca Podea, Adina Barbu și prietena lor au stat îndelung la taclale, dar și-au făcut și timp să-și facă câteva fotografii cu telefonul mobil, fericite că s-au întâlnit.

Raluca Podea are un băiat

Raluca Podea este mama unui băiat adolescent, David, care are 13 ani. Fiul Ralucăi Podea a avut probleme de sănătate și era să moară în urma unei operațiii de apendicită.

”Acum câteva luni, David a făcut apendicită. L-am dus la un spital privat, dat fiind faptul că eram în plină pandemie. În urma primei intervenții laparoscopice au intervenit complicații, așa că a trebuit să mai fie operat încă o dată. A făcut două operații ca să fie salvat. Copilul era să moară de la o banală operație de apendicită”, a declarat Raluca Podea într-un interviu.

Blonda a plătit 10.000 de euro pentru intervențiile suferite de fiul ei. „Mi-am vândut mașina și, cu ce mai aveam de la MasterChef (n.r. concurs la care ea a participat), aștia au fost banii!”, a mai spus Raluca Podea.

Raluca Podea a divorțat de tatăl copilului ei

Raluca Podea a vorbit, la o emisiune de televiziune de la Pro TV, despre cum l-a crescut pe fiul ei, David.

”Am divorțat de tatăl lui David când avea un an și opt luni. Am rămas de dragul copilului într-o relație foarte ok și cred că suntem civilizați, atâta timp cât pentru copilul meu am făcut niște sacrificii. Nu am vrut ca pe parcursul creșterii lui să aibă tot felul de frustrări, adică se pot întâmpla astfel de lucruri”, a dezvăluit Raluca Podea.

Vedeta a afirmat că este foarte mândră de fiul ei, David, care în prezent studiază canto clasic. ”El studiază acum, face canto clasic și mă bucură foarte mult, pentru că a trecut de la popular la clasic. Și sunt mândră de el, mă face fericită. Cântă prin casă, prin baie. Dintotdeauna mi-am dorit să am un iubit sau un soț pe care să-l aud cum cântă prin baie și așa e David, copilul meu”, a adăugat Raluca Podea.

citește și...