FOTO EXCLUSIV / Pe unde își ”omoară” timpul Vali Crăciunescu. Unde a fost surprins artistul

07.10.2020, 16:05

Binecunoscutul artist Vali Crăciunescu a fost surprins de paparazzi Tacataca la o terasă din Capitală, unde și-a petrecut timpul în compania unui prieten și coleg.

Cum din cauza crizei provocate de pandemia de coronavirus spectacolele sunt foarte puține, artiștii din țara noastră nu mai au agendele super încărcate. Este și cazul lui Vali Crăciunescu. Celebrul artist a profitat de timpul liber pe care îl are la dispoziție în această perioadă și a ieșit la terasă. Acordeonistul nu a fost singur, ci în compania unui prieten și coleg alături de care cântă.

Cei  doi au ales o terasă din Capitală, unde au stat îndelung de vorbă, la o cafea și un suc.

Vali Crăciunescu și-a savurat cafeaua cu un trabuc, cunoscut fiind faptul că acesta este mare amator de trabucuri. În timp ce își fuma trabucul, artistul a discutat cu amicul său, dar a fost și extrem de atent la ce se întâmpla în jurul lui, după cum se poate observa din imaginile surprise de paparazzi Tacataca.

Cine este Vali Crăciunescu

Vali Crăciunescu s-a născut în data de 13 februarie 1973, la Giurgiu. La 13 ani, a debutat la 13 ani, la ”Cântarea României”.

“Începuturile nu au fost chiar de laudă, de ce să mint? La 13 ani, cu acordeonul spânzurat de mine, am ajuns în concursul tipic Epocii de Aur, Cântarea României, la faza națională, concurs care, ghinion, a avut loc chiar la mine acasă, la Giurgiu! Părinți, neamuri, profesori, oficialități, toată sala a fost cu ochii pe mine. Așa emoții am avut, că a trebuit să repet întreaga compoziție… Prima oară, oricât de pregătit am fost, am cântat groaznic. A trebuit să repet. M-am ales cu locul 3 și începutul unei cariere de acordeonist care n-am crezut vreodată că va da roade”, mărturisea Vali Crăciunescu într-un interviu pentru libertatea.ro.

Vali Crăciunescu ajuns celebru ca acordeonist în formația Spitalul de Urgență, alături de Dan Helciug. Acum este liderul formației Coperativa 9.

 

citește și...