FOTO EXCLUSIV / Oana Lis nu renunță la micile ei plăceri nici în pandemie. Unde a fost surprinsă aceasta

20.04.2021, 10:56
FOTO EXCLUSIV / Oana Lis nu renunță la micile ei plăceri nici în pandemie. Unde a fost surprinsă aceasta
FOTO EXCLUSIV / Oana Lis nu renunță la micile ei plăceri nici în pandemie. Unde a fost surprinsă aceasta

Oana Lis nu renunță la micile sale plăceri nici măcar în pandemie. Aceasta a ieșit să se relaxeze la o cafenea.

Oana Lis mărturisea că cel mai greu în pandemie i-a fost să nu se vadă cu prietenii și să nu poată merge la petreceri și evenimente așa cum făcea înainte. Cu toate acestea, partenera de viață a lui Viorel Lis nu renunță la ieșirile în oraș, având grijă să respecte măsurile de protecție impuse de autorități . Zilele trecute, paparazzi Tacataca au surprins-o pe Oana Lis la o cafenea din centrul Bucureștiului, unde s-a întâlnit cu o prietenă. Cele două s-au simțit minunat una în compania alteia, au discutat încontinuu și s-au amuzat.

La un moment dat, Oana Lis și-a făcut de lucru cu telefonul mobil, soția fostului primar al Capitalei având tot felul de mimici în timp ce își făcea poze. După ce a făcut numeroase fotografii, Oana Lis s-a reîntors la discuția cu amica sa.

Oana Lis, detalii din relația cu Viorel Lis

Oana Lis formează o familie de foarte mulți ani cu Viorel Lis, fostul edil al Capitalei. Blonda a mărturisit, într-un interviu la Antena Stars, că și în relația lor au existat discuții și chiar s-a pus problema unei despărțiri. Cu toate acestea, cei doi au reușit să treacă peste toate problemele apărute în cuplu.

„Am avut și noi momente când ne-am certat, poate ne gândeam să ne despărțim sau ne-am spus vorbe, dar după ne-am dat seama că vrem să fim împreună. Ne-a ținut împreună simțul umorului, lipsa orgoliului, să nu ne jignim partenerul. Am avut și noi momente în care ne-am certat, dar am renunțat la genul ăla de comportament. Pentru mine, Viorel e familia mea”, a declarat Oana Lis.

„Nici noi nu dădeam șansele, pentru că nimeni nu știe cât o să dureze o relație. Dar o relație se construiește pas cu pas, zi de zi. Diferența de vârstă e în buletin. Când ne-am cunoscut, el era mai copilăros și eu mai matură. Ne-am întâlnit undeva la jumătate. Au trecut 22 de ani foarte repede. Atunci când iei un om, îl iei și la bine și la greu. Eu sunt o persoană credincioasă, dar oamenii nu ma cunoșteau la început”, a mai spus aceasta.

citește și...