FOTO EXCLUSIV / Nuțu Cămătaru și-a scos soția la plajă. Brazilianca interlopului are ce arăta. Claudia a întors toate privirile

02.09.2020, 19:04
FOTO EXCLUSIV / Nuțu Cămătaru și-a scos soția la plajă. Brazilianca interlopului are ce arăta. Claudia a întors toate privirile
Nuțu Cămătaru și-a scos soția la plajă. Brazilianca interlopului are ce arăta

Nuțu Cămătaru, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din România, și soția lui, Claudia Balint, numită și Brazilianca, au fost nelipsiți vara aceasta de pe plajele de fițe din Mamaia. Cuplul celebru a fost prezent pe litoralul românesc în fiecare weekend, de la începerea sezonului estival, semn că pandemia de coronavirus nu le-a afectat deloc finanțele.

Nuțu Cămătaru și partenera lui au făcut senzație la plajă. Cei doi au petrecut de zor pe o renumită plajă din Mamaia, fără să țină cont de vreo regulă de distanțare socială. Însoțiți de câțiva prieteni, Nuțu Cămătaru și soția s-au relaxat și au petrecut sub soarele arzător.

Nuțu Cămătaru, cu ochii numai după soție

Mai mult de atât, Brazilianca lui Nuțu Cămătaru a făcut senzație printre sutele de turiști. Deși are 30 de ani, bruneta arată beton, iar imaginile vorbesc de la sine. Vârsta pare că a făcut-o și mai apetisantă, lucru care nu-i displace deloc interlopului. Îmbrăcată într-un costum roșu ca focul, Claudia a stat numai în preajma soțului său, că deh, nimeni nu-și permite să se apropie de brunetă. Poate doar să o privească pe furiș.

Nici Nuțu Cămătaru nu a trecut neobservat! De cum a ajuns pe plajă, acesta a renunțat la tricou și și-a etalat tatuajele imense. În plus, nu a stat locului o clipă. S-a plimbat printre șezlonguri și s-a conversat minute în șir cu amicii lui.

A divorțat de prima soție pentru Brazilianca

Celebrul interlop și Brazilianca sunt împreună de mai bine de șase ani. În tinerețe, Claudia Balint a lucrat ca dansatoare, iar orele de antrenament și-au lăsat amprenta asupra trupului său. Cu toate că a devenit mămică, soția lui Nuțu și-a păstrat look-ul apetisant.

Nu ne mirăm de ce Nuțu Cămătaru a divorțat de prima nevastă pentru a rămâne cu Claudia Brazilianca. În trecut, tânăra a apărut în proiectele video ale lui Florin Salam, iar apropiații lor au susținut că cei între cei doi a fost ceva mai mult decât o colaborare muzicală. Manelistul îi dedicase și o melodie actualei soții a lui Nuțu Cămătaru.

‘Îi fac poftele, tot ce îşi doreşte ea/O iubesc din inimă pe brazilianca mea/Şi no las, no las că sunt nebun după ea/Miss Brazilia, o port în inima mea. Cât de frumoasa poate sa fie/Şi-o doresc mereu la nebunie/Ma face să cred că ea/Este miss Brazilia’, sunau versurile piesei lui Florin Salam.

 

citește și...