FOTO EXCLUSIV / Nicolas și Maria Popescu au rupt cluburile de pe litoral. Copiii lui Gică Popescu s-au distrat pe cinste

06.09.2020, 15:57
FOTO EXCLUSIV / Nicolas și Maria Popescu au rupt cluburile de pe litoral. Copiii lui Gică Popescu s-au distrat pe cinste
Fiica lui Gică Popescu, Maria, nu mai este o copilă

Nicolas și Maria Popescu, copiii fostului fotbalist Gică Popescu, s-au distrat pe cinste în cluburile de pe litoralul românesc. Cum vara nu s-a terminat încă, cei doi au dat fuga la mare și au ales să se distreze într-unul dintre cele mai selecte locații din stațiunea Mamaia.

Tinerii au fost surprinși de paparazzi TACATACA în toiul petrecerii. Maria Popescu a fost cea care a ieșit mai mult în evidență. Tânăra, care a împlinit recent 20 de ani, nu mai este o copilă și s-a transformat complet.

Nicolas și Maria Popescu s-au distrat împreună la club

Este frumoasă de pică, dar și foarte inteligentă. Fără să țină cont de nimic, Maria s-a simțit atât de bine pe ritmurile muzicii, încât s-a urcat pe una dintre mesele din club și a dansat de mama focului. Că deh, adrenalina este la cote înalte la tinerețe.

În schimb, fratele său, Nicolas, în vârstă de 17 ani, a preferat să stea mai retras și să se converseze cu amicii săi.

Gică Popescu are cu ce se mândri! Atunci când nu bat cluburile în două, copiii săi își văd de carierele lor. Fostul fotbalist a investit enorm în educația celor doi, drept urmare, Maria Popescu este absolventă la una dintre cele mai bune facultăți din lume. De aproape doi ani, tânăra studiază în Barcelona, la prestigioasa ESADE (Escola Superior d’Administracio i Direccio d’Empreses).

Pe de altă parte, fiul său, Nicolas, a ales să îi calce pe urme tatălui său. Tânărul a fost promovat în echipa de seniori de la Viitorul, dar în același timp face parte din echipa internațională de juniori pentru România.

Gică Popescu a stat la închisoare un an şi opt luni

Gică Popescu, despre cele mai grele momente din spatele gratiilor

Fostul căpitan al naţionalei de fotbal a fost eliberat condiționat pe 4 noiembrie 2015, după ce ispășise 1 an și 8 luni din pedeapsă. După ce a părăsit Penitenciarul Jilava, Gică Popescu mărturisea că a fost cea mai grea perioadă din viața lui.

‘A fost cea mai dificilă perioadă a mea. Eu n-am fost pregătit de acea decizie, pentru că atunci când știi că lucrurile s-au desfășurat de o anumită manieră, ești oarecum liniștit. Cel mai greu moment a fost la aflarea veștii. A doua zi erau alegeri la Federația Română de Fotbal și împreună cu echipa mea pregăteam speech-ul de a doua zi, nimeni nu se gândea la așa ceva. A venit undeva în jurul prânzului decizia.

Am plecat acasă, a venit toată familia, era la mine acasă ca la înmormântare. Cumnata mea, Mari, s-a dus să ia copiii de la școală și când au intrat în casă, normal, copiii simt, era toată lumea plânsă, toată lumea tristă și i-am luat pe copii, împreună cu soția mea, și i-am dus în cameră.

Ne-am așezat pe pat și am început să le spun: Voi știți că astăzi tati aștepta o decizie a instanței… Și în acel moment, fata mea a spus: Mergi la închisoare? Și atunci am izbucnit toți patru în plâns. A fost, cred, cel mai dur moment pe care l-am trăit eu vreodată, momentul când le-am spus copiilor mei această decizie’, a rememorat Gică Popescu, într-un interviu pentru Digi24.

 

citește și...