FOTO EXCLUSIV / Magicianul Robert Tudor și-a scos familia în parc. Extrem de atent la cele mai mici detalii

02.01.2021, 12:33
FOTO EXCLUSIV / Magicianul Robert Tudor și-a scos familia în parc. Extrem de atent la cele mai mici detalii
FOTO EXCLUSIV / Magicianul Robert Tudor și-a scos familia în parc. Extrem de atent la cele mai mici detalii

Magicianul Robert Tudor a profitat de vremea frumoasă din Capitală și și-a scos familia în parc. Acesta a fost extrem de atent la fiecare detaliu în timpul ieșirii în parc cu partenera de viață și cei doi copii ai lor.

Robert Tudor are 35 de ani, dar este un bărbat împlinit, atât în ceea ce privește cariera, cât și viața personală. Spectacolele lui de magie sunt apreciate și aduc zâmbetul pe buzele tuturor, copii și adulți deopotrivă. În plan personal, Robert Tudor are o familie fericită alături de soția sa și de cei doi copii ai lor.  Paparazzi Tacataca l-au surprins zilele trecute pe magicianul Robert Tudor în timpul unei ieșiri în parc alături de familia sa. Cei patru au mers să se relaxeze în parcul Herăstrău din Capitală. Imediat după ce a parcat mașina, Robert Tudor s-a ocupat de aranjarea căruciorului pentru copilul său cel mic, în timp ce soția sa avea grijă de cei doi micuți ai familiei, care se aflau în mașină. Robert Tudor a fost extrem de grijuliu și foarte atent la fiecare detaliu. A aranjat cu mare atenție căruciorul, după care a luat diverse lucruri din portbagajul mașinii și a ajutat-o pe partenera sa de viață.

Abia după ce totul a fost în ordine, Robert Tudor s-a ocupat de fiul său cel mare, iar soția sa a venit alături de el cu celălalt copil. Înainte de a plecare la plimbarea prin parc, Robert Tudor și partenera sa de viață au mai verificat încă o dată căruc iorul și s-au asigurat că totul este aranjat așa cum trebuie. Abia apoi, cei patru auu decis să își înceapă plimbarea în aer liber.

Robert Tudor, încântat de ceea ce face

Robert Tudor este extrem de încântat de ceea ce face, după cum declara într-un interviu.

Spectacolele de magie pe care le face îi oferă o mare satisfacție.

”Nu e nimic altceva care sa ma faca mai fericit decat sa raspandesc bucurie si zambete prin magie iar pentru mine, ca magician, este o onoare de fiecare data cand sunt in fata publicului si prezint spectacole de magie. Imi plac numerele de magie, show-urile cu magie, lucrurile spontane, magice, trucurile cu carti, aparitiile si disparitiile de obiecte sau persoane, imi plac rasetele, zambetele, imi plac oamenii, iar ceea ce ma face cel mai fericit este ceea ce iubesc sa fac!”, declara recent Robert Tudor.

citește și...