FOTO EXCLUSIV. Killa Fonic, așa cum nu l-ai mai văzut până acum! Ce a făcut artistul ziua în amiaza mare

07.07.2021, 16:19
FOTO EXCLUSIV. Killa Fonic, așa cum nu l-ai mai văzut până acum! Ce a făcut artistul ziua în amiaza mare
Killa Fonic, așa cum nu l-ai mai văzut până acum! Ce a făcut artistul ziua în amiaza mare

Muzicianul Killa Fonic are mai mult timp liber de când activează ca artist solo, după ieșirea din trupa Șatra B.E.N.Z. În lipsă de concerte, solistul petrece mai mult timp în natură, alături de prieteni. 

Zilele trecute, pe o căldură toropitoare, Killa Fonic a fost surprins de paparazzi TACATACA pe străzile din Capitală, în timp ce se plimba cu trotineta electrică.

Killa Fonic își ocupă timpul așa cum știe mai bine

Cântărețul nu era singur, ci alături de un amic. Echipat corespunzător, cu șapcă și ochelari de soare, Killa Fonic a făcut slalom printre mașinile din trafic, fără să țină cont la ce pericol se expune.

Killa Fonic s-a iubit cu Ana Morodan

Ana Morodan a dezvăluit că a avut o relație timp de trei ani cu Killa Fonic. Artistul a și cerut-o în căsătorie pe Ana Morodan, la acea vreme. Contesa digitală a dat câteva detalii despre relația pe care a avut-o cu rapperul.

Invitată în emisiunea „La Măruță’, Ana Morodan a spus că acum s-ar căsători cu fostul iubit

Ana Morodan: Dacă ar fi, ar fi tot Killa. M-a cerut. Întreabă-l.
Cătălin Măruță: E o diferență de vârstă…
Ana Morodan: A, deci mă faci bătrână pe mine și pe ăla tânăr? Și eu am suferit o dramă când am auzit că are 32 de ani, am crezut că are 23.
Cătălin Măruță: Asta cu măritatul e o nebunie a ta?
Ana Morodan: Nu o să mă căsătoresc niciodată. Nu cred în asta. Nu am chef să mă mărit. Dacă divorțează Harry de Meghan să mă anunți, o să mă mărit.

‘Să nu uitați că am avut o relație cu Killa Fonic. De 3 ani de zile, dacă nu am zis-o, fix acum mi-a venit. Băiatul ăla mă cunoaște foarte bine, știe că nu aș fi zis niciodată chestia asta. Să te gândești tu de ce am vrut să se știe fix acum’, a mai spus vedeta, la PRO TV.

citește și...