FOTO EXCLUSIV / Kamara știe cum să scape de traficul din Capitală. A recurs la cea mai bună soluție!

16.10.2020, 15:27
FOTO EXCLUSIV / Kamara știe cum să scape de traficul din Capitală. A recurs la cea mai bună soluție!
FOTO EXCLUSIV / Kamara știe cum să scape de traficul din Capitală. A recurs la cea mai bună soluție!

Cântărețul Kamara, din trupa Alb-Negru, știe cum să fenteze traficul din București. Artistul a găsit cea mai bună soluție pentru a se deplasa ușor oriunde vrea.

Bucureștiul este un oraș aglomerat, iar traficul le dă de furcă multora. Însă Kamara știe ce să facă pentru a se deplasa ușor oriunde are nevoie în Capitală.

Paparazzi Tacataca l-au surprins pe artist pe trotinetă prin București. Și nu a fost vorba de o plimbare scurtă, ci de mai multe drumuri pe care muzicianul le-a avut de făcut.

Fie că s-a deplasat pe trotuar, fie că a mers pe șosea, Kamara s-a descurcat de minune pe trotinetă.

Deși a fost foarte atent la semnele de circulație și la ce se întâmpla în jurul lui în trafic, Kamara nu a renunțat nicio clipă la telefonul mobil.

Artistul s-a oprit în numeroase rânduri în trafic atât pentru a verifica telefonul, cât și pentru a butona de zor pe acesta, având, cel mai probabil, treburi importante de rezolvat, care nu suportau amânare.

 

Kamara luptă din răsputeri să rezolve problemele de sănătate ale fiului său

Cântărețul Kamara este foarte preocupat de fiul său, Leon, care are mari probleme de sănătate.

Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul în vârstă de șase ani a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia. După ce anul trecut a fost de mai multe ori în Turcia cu Leon, pentru intervențiile cu celule stem, anul acesta micuțul are de făcut și alte câteva operații în străinătate pentru ameliorarea stării sale de sănătate. De curând, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. Leon urmează să mai fie supus și altor tratamente.

 

citește și...