FOTO EXCLUSIV / Kamara, camuflat bine pe trotinetă. Cum a fost surprins artistul

04.11.2020, 16:42
FOTO EXCLUSIV / Kamara, camuflat bine pe trotinetă. Cum a fost surprins artistul
FOTO EXCLUSIV / Kamara, camuflat bine pe trotinetă. Cum a fost surprins artistul

Cântărețul Kamara a fost surprins de paparazzi Tacataca în timpul unei ieșiri în oraș. Artistul s-a camuflat bine și a străbătutu orașul pe trotinetă.

Kamara a ieșit zilele trecute în oraș, pentru a rezolva diverse treburi. Pentru a se mișca cât mai rapid prin traficul din Capitală, Kamara a recurs la trotinetă.  Pentru a evita și cel mai mic risc de a răci, cântărețul s-a camuflat bine pe trotinetă.

Îmbrăcat cu pantaloni și geacă de piele, Kamara a avut grijă să-și protejeze gâtul cu un fular care aproape că i-a acoperit întreaga față, pe cap purtând nelipsita sa pălărie de culoare neagră. După mai multe drumuri prin oraș, artistul  a făcut și ceva cumpărături pe care le-a transportat într-o pungă din plastic agățată de ghidonul trotinetei.  Pe toată durata ieșirii în oraș, Kamara a fost extrem de atent la trafic și la ce se petrecea în jurul său.

Kamara se dedică trup și suflet fiului său

Cântărețul Kamara este foarte preocupat de fiul său, Leon, care are mari probleme de sănătate.Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul în vârstă de șase ani a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia.

După ce anul trecut a fost de mai multe ori în Turcia cu Leon, pentru intervențiile cu celule stem, anul acesta micuțul are de făcut și alte câteva operații în străinătate pentru ameliorarea stării sale de sănătate. De curând, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. Leon urmează să mai fie supus și altor tratamente.

Fosta soție a lui Kamara, Oana, a declarat la o emisiune de televiziune că a făcut timp de trei ani videochat pentru a putea avea resursele financiare necesare să își ajute copilul. ”A fost o decizie luată cumva forțat. E primul job care îți vine în minte când vrei să faci ceva, dar eu nu pot să mă gândesc numai hai să lucrez un job normal ca să iau 2.000 de lei. Eu trebuie să mă gândesc pe termen lung la câte nevoi are Leon, în primul rând. Acum nu mai fac videochat, am renunțat. Am simțit că e momentul și oricum am stat mai mult decât îmi propusesem să stau. Am făcut trei ani. Îți pui o grămadă de probleme. Nu eram nevoită să mă dezb rac, era mai mult ca o consiliere psihologică, adică mai mult vorbeam”, a explicat ea.

citește și...