FOTO EXCLUSIV / Inna, în graba mare la cumpărături. Cu mașina parcată în stația de autobuz

19.01.2021, 16:20
FOTO EXCLUSIV / Inna, în graba mare la cumpărături. Cu mașina parcată în stația de autobuz
FOTO EXCLUSIV / Inna, în graba mare la cumpărături. Și-a parcat mașina în stația de autobuz

Cântăreața Inna a ieșit în graba mare la o scurtă sesiune de cumpărături. Artista a fost așteptată de cel care o însoțea cu mașina parcată neregulamentar, în stația de autobuz.

Zilele trecute, Inna a fost surprinsă de paparazzi Tacataca în timpul uei ieșiri în oraș. Aceasta a mers în zona Dorobanți, din Capitală, pentru o scurtă sesiune de cumpărături. Echipată cu mască de protecție, Inna a intrat într-un magazin, de unde a ieșit rapid, semn că nu a avut nevoie de prea multe lucruri.

În tot acest timp, artista a fost așteptată de tânărul care o însoțea în mașina care a fost parcată neregulamentar, în stația de autobuz. Imediat ce a ieșit de la magazin, Inna s-a îndreptat grăbită spre mașină și a plecat unde avea treabă.

Inna, despre lipsurile financiare de dinainte de a deveni celebră

Inna a fost întrebată, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro dacă s-a confruntat vreodată cu lipsurile financiare înainte de a cunoaște celebritatea.”Nu neapărat lipsuri, dar cu siguranţă nu îmi permiteam multe dintre lucrurile de care astăzi mă pot bucura. Multe situaţii au fost dificile, dar m-au făcut mai ambiţioasă, mai perseverentă şi mai dornică să mă autodepăşesc. Toţi banii pe care i-am făcut din muzică au fost reinvestiţi în muzică”, a mărturisit artista.Vedeta a afirmat că i-a plăcut de mică să fie în centrul atenției și susținea concerte pentru prietenii și vecinii de la bloc. ”Am avut o adolescenţă frumoasă, cu multe experienţe frumoase, cu prietenii care s-au păstrat şi până în ziua de astăzi şi cu multă muzică. Eram foarte energică, băieţoasă, nu stăteam locului o clipă. Dădeam concerte prietenilor şi vecinilor la bloc. Îmi plăcea să fiu în centrul atenţiei de mică”, a mai spus Inna.

Inna, despre întâmplările inedite din turnee

Inna a explicat că la un moment dat i-au fost pierdute bagajele, astfel că a fost nevoită să improvizeze ținuta pentru show-ul la care urma să cânte.

”În general în turneu, deşi este obositor, ne şi distrăm foarte mult şi avem tot felul de situaţii, şi funny, dar şi dificile. Odată, ne-au fost pierdute bagajele şi nu am reuşit să rezolvăm problema până la concert, aşa că a trebuit să improvizez ţinuta de scenă. De când s-a întâmplat acest lucru, mereu am în bagajul de mână esenţialul pentru show!”, a dezvăluit vedeta.

Artista a vorbit și despre artiștii internaționali pe care i-a cunoscut de-a lungul anilor. ”Într-adevăr, am avut ocazia să cunosc mulţi artişti internaţionali, pe care o lume întreagă îi admiră. Jay-Z mi se pare un artist şi un om extraordinar, la fel şi Miguel, Will I Am sau Sean Paul, Pitbull, J Balvin. Nu m-a dezamăgit niciun artist din cei pe care i-am cunoscut. Sunt oameni extraordinary, care şi-au construit cariere uriaşe şi s-au menţinut la un super nivel, ceea ce nu e deloc uşor”, a mai spus ea.

citește și...