FOTO EXCLUSIV / Gest superb al lui Radu Vâlcan pentru soția sa, Adela Popescu. Mai rar așa partener de viață atent!

21.11.2020, 15:08
FOTO EXCLUSIV / Gest superb al lui Radu Vâlcan pentru soția sa, Adela Popescu. Mai rar așa partener de viață atent!
FOTO EXCLUSIV / Gest superb al lui Radu Vâlcan pentru soția sa, Adela Popescu. Mai rar așa partener de viață atent!

Radu Vâlcan a făcut un gest extrem de frumos pentru partenera sa de viață, Adela Popescu.

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se înțeleg perfect, iar prezentatorul de televiziune ar face orice pentru cea care îi este parteneră de viață. Zilele trecute, Radu Vâlcan a făcut un gest extraordinar de frumos pentru Adela Popescu. Prezentatorul de televiziune a fost surprins de paparazzi Tacataca în timp ce a mers să-și ia soția de la locul de muncă.

Ajuns la sediul Pro TV, Radu Vâlcan a parcat mașina, și-a pus regulamentar masca de protecție și abia ulterior a intrat în clădire. A ieșit după câteva minute și a așteptat în mașină ca partenera sa de viață, Adela Popescu, să își încheie emisiunea ”Vorbește lumea”, pe care o moderează alături de Cove, și să i se alăture.

Adela Popescu, despre Radu Vâlcan: ”Este un om antisocial, eu nu”

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii.

Prezentatoarea emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, a făcut dezvăluiri despre partenerul ei de viață. Aceasta a afirmat că Radu Vâlcan este dificil și antisocial, însă se înțeleg perfect.

”Radu este foarte dificil, dar pe cât de dificil este, pe atât de mult îmi dă mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El dacă stă de vorbă cu cineva, stă de vorbă fiindcă îi place persoana respectivă. Nu are nicio jenă să facă exact ce simte. La început asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama că el este de fapt întru totul dedicat mie și familiei noastre și că tot ce vede în viitor suntem numai noi, cei ai lui. În rest, niciodată și în niciun context nu m-a pus în vreo situație neplăcută. Chiar îmi aduc aminte că o colegă de la Buftea l-a rugat odată să o conducă acasă și Radu a refuzat-o, pentru că așa a considerat că e mai bine ca să nu îmi creeze vreun disconfort și mie asta mi se pare admirabil, pur și simplu! Iar ciudățeniile pe care le are pălesc în comparație cu ceea ce-mi oferă”, a declarat recent Adela Popescu pentru cristinastanciulescu.ro.


Ce le-a spus Ruxandra Ion când a aflat de relația lor

Adela Popescu a dezvăluit și ce le-a spus celebra producătoare Ruxandra Ion în momentul în care a aflat despre relația lor. Aceasta i-a sfătuit pe aceștia să nu se afișeze împreună din cauza serialului în care jucau la acea vreme.

De altfel, Adela Popescu a vorbit și despre momentul în care toată lumea credea că relația dintre ea și Radu Vâlcan era doar o acțiune de marketing a posului Acasă TV.

”Da, cum să nu? Și mă și miram că lumea credea asta, având în vedere că Ruxandra Ion ne și spusese după ce i-am mărturisit că e ceva între noi, să încercăm să nu ne afișăm împreună fiindcă în serialul în care jucam, el avea o relație cu altcineva, ca personaj, firește, iar lumea știi cum e… vrea să creadă că și în realitate ar putea fi ceva. Deci nu a fost o strategie, ci dimpotrivă!”, a mărturisit vedeta.

citește și...