FOTO EXCLUSIV. Gabriel Oprea Jr., atent cu soția însărcinată! Fiul fostului vicepremier va deveni tătic pentru prima dată

07.07.2021, 13:43
FOTO EXCLUSIV. Gabriel Oprea Jr., atent cu soția însărcinată! Fiul fostului vicepremier va deveni tătic pentru prima dată
Gabriel Oprea Jr., atent cu soția însărcinată! Fiul fostului vicepremier va deveni tătic pentru prima dată

Bucurie mare în familia lui Gabriel Oprea! Fiul lui, Gabriel Oprea Jr., va deveni tătic pentru prima oară. Soția lui, Davida Oprea, este însărcinată și urmează să aducă pe lume un băiețel, după cum a anunțat chiar ea pe rețelele de socializare. 

Gabriel Oprea Jr. va deveni tată pentru prima dată, după ce soția lui a anunțat, în luna martie, că este însărcinată. Cu toate că tânăra mai are puțin și naște, cei doi ‘colindă’ de zor pe la terasele din București.

Gabriel Oprea Jr. și soția lui vor deveni părinți pentru prima dată

Se pare că rolul de viitor tătic l-a responsabilizat rapid pe Gabriel Oprea Jr., iar imaginile surprinse de paparazzi TACATACA stau dovadă.

Gabriel Oprea Jr. și Davida au petrecut la un local din Capitală, alături de un grup de prieteni, iar fiul lui Oprea nu și-a pierdut din ochi nicio clipă soția gravidă.

La ieșirea din locația respectivă, Davida, abia dacă mai putea merge din cauza burticii destul de proeminente, a fost ajutată de soțul său să se deplaseze mai ușor. Ținând cont că ploua cu găleata

Gabriel Oprea Jr. și Davida Oprea s-au căsătorit în 2019, iar în 2020 au făcut cununia religioasă. Evenimentul intim a avut loc pe proprietatea din Snagov a fostului vicepremier. Gabriel Oprea Jr. și Davida s-au cununat religios chiar în sufragerie, într-un cadru restrâns, din cauza pandemiei de coronavirus.

citește și...