FOTO EXCLUSIV / Dan Nicorescu, aroganțe peste aroganțe pe străzile din Capitală. Afaceristul sfidează orice în calea lui

15.06.2021, 14:38

Excentricul milionar Dan Nicorescu face ce face și e tot în centrul atenției. Nu într-un sens bun! Omul de afaceri a mai ‘bifat’ o nouă apariție spectaculoasă pe străzile din Capitală.

Dan Nicorescu și-a scos unul dintre bolizii de lux la plimbare, de data aceasta un Bentley Azure alb, în valoare de peste 300.000 €.

Dan Nicorescu își parchează bolizii de lux pe unde apucă

După ce a dat mai multe ture de oraș, milionarul a decis să se oprească la una dintre terasele de fițe din nordul Capitalei. Cum era de așteptat, Dan Nicorescu și-a parcat mașina în stația de ratb, fără a ține cont că va încurca ceilalți participanți la trafic.

Apoi a stat preț de câteva minute în mașină, după care a coborât ca un adevărat ‘baștan’. Aranjat la patru ace din cap până în picioare, Dan Nicorescu s-a admirat mai ceva ca prinții și a traversat rapid strada.

Nu vă gândiți că s-a sinchisit să meargă până la trecerea de pietoni, ci a luat-o la pas printre mașinile care erau în mers.

A fost atacat și jefuit în propria casă

La finalul anului trecut, Dan Nicorescu a fost legat și jefuit în propria casă, din nordul Capitalei. Conform autorităților, afaceristul a trecut prin momente de groază, după ce a fost călcat de hoți. În plus, ar fi existat chiar și o altercație între Dan Nicorescu și răufăcători, în urma căreia milionarul a fost rănit și încătușat de agresori.

Hoții au plecat din vila omului de afaceri cu mai multe bijuterii, bani, dar și un ceas de valoare, lucruri pe care le-au găsit rapid în casă.

Poliția Capitalei a anunțat că, marți, (20 octombrie), „în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au pătruns doi bărbați necunoscuți, care, prin violență, i-au sustras o sumă de bani și bijuterii.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept”.

citește și...