Ce pensie încasează Cristian Țânțăreanu de la statul român! Afaceristul a dezvăluit cum își cheltuie banii

15.01.2021, 10:22
Ce pensie încasează Cristian Țânțăreanu de la statul român! Afaceristul a dezvăluit cum își cheltuie banii
Ce pensie încasează Cristian Țânțăreanu de la statul român!

De-a lungul timpului, Cristian Ţânţăreanu a dus o viață de huzur și a fost un om plin de energie și pus pe distracție. După ce a reușit să se vindecere de cancer, afaceristul a decis să fie mai chibzuit și mai liniștit. 

Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat, în 2011, cu cancer la colon. Pentru a scăpa de perfida boală, el a ținut un regim drastic și a urmat un tratament dur. Din fericire, a reușit să învingă boala nemiloasă și și-a schimbat stilul de viață.

Cristian Țânțăreanu s-a luptat cu cancerul

‘M-am luptat cu cancerul cinci ani, dar am triumfat, m-am operat la Paris, am făcut toate tratamentele din lume, am luat pastile cu pumnul, pe care am dat în jur de 20.000 de euro, dar acum mă simt bine, dă-o naibii de boală, a trecut. Am fost la controale, toate au ieşit bine, nu mai este nici o urmă de cancer”, spunea el în 2016, într-un interviu pentru Click!

În plus, milionarul excentric a decis să își facă și testamentul. De teama că va muri, bărbatul nu a dorit ca familia lui să treacă prin certuri din cauza banilor și bunurilor moștenite.

În urmă cu ceva timp, el mărturisea și ce pensie încasează de la statul român. Se zvonea că în anul 2007, afaceristul avea în conturi nu mai puțin de 40-50 de milioane de dolari.

Cu toate că duce o viață lipsită de griji, Cristian Țânțăreanu a dezvăluit ce pensie are. Până în anii 90, acesta a lucrat ca director pentru o mare întreprindere de construcții.

Încasează o pensie mică

Omul de afaceri a declarat public câți bani obține de la stat, în fiecare lună. Suma este una modică, în comparație cu alți pensionari.

‘Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea’, a mărturisit Cristian Țânțăreanu, acum câțiva ani.

La începutul pandemiei de coronavirus, Cristian Țânțăreanu s-a retras la vila lui din Corbeanca, alături de Cristina, soția lui. În plus, a renunțat la petrecerile fastuoase și s-a axat mai mult pe muncă.

‘Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele’, declara el acum câteva luni.

citește și...