FOTO EXCLUSIV. Cuza de la ‘Noaptea târziu’ se plictisește în preajma amicilor. Ce gesturi a făcut iubitul Ramonei Olaru, la terasă

10.11.2020, 16:23
FOTO EXCLUSIV. Cuza de la 'Noaptea târziu' se plictisește în preajma amicilor. Ce gesturi a făcut iubitul Ramonei Olaru, la terasă
Cuza de la 'Noaptea târziu' se plictisește în preajma amicilor. Ce gesturi a făcut iubitul Ramonei Olaru, la terasă

Cuza de la ‘Noaptea târziu’, regele parodiilor muzicale de pe YouTube, are tot timpul din lume să se… plictisească!

De mai bine de doi ani, Cuza, pe numele său adevărat, Iulian-Adrian Popescu, a realizat proiectul numit ‘Noaptea târziu’, alături de încă trei prieteni pasionați de muzică.

De atunci, clipurile lor pamflet au luat cu asalt platforma de YouTube, iar Cuza a devenit din ce în ce mai cunoscut. În prezent, solistul se iubește cu Ramona Olaru, asistenta de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’.

Cuza de la ‘Noaptea târziu’, plictisit maxim la terasă

Atunci când nu este cu iubita lui, Cuza preferă să iasă cu amicii la cafea. Sau mai bine zis, preferă să iasă la terasă doar pentru a butona non-stop telefonul mobil.

Paparazzii TACATACA l-au surprins pe Cuza, ziua în amiaza mare, în timp ce savura o cafea și un suc la o terasă din Capitală. El nu era singur, ci alături de un prieten, care mai degrabă părea invizibil pentru Cuza.

Cuza și respectivul băiat abia dacă au schimbat două vorbe, cei doi fiind mai preocupați cu butonatul telefonului decât să se converseze între ei.

Cât timp au zăbovit la terasa respectivă, Cuza abia dacă și-a băgat în seamă amicul și părea vizibil plictisit de întâlnire. A sudat țigare după țigare și nu a lăsat telefonul nicio clipă din mână. Deși afară era destul de frig, tânărul s-a înfofolit ca la carte, ba chiar și-a pus și un fular colorat în jurul gâtului ca să fie ‘fashion’.

Cum a luat naștere trupa ‘Noaptea târziu’ 

Într-un interviu pentru alistmagazine.ro, Cuza povestea cum a luat naștere trupa ‘Noaptea târziu’.

‘Nu mi-a venit ideea să fac un business , am fost nevoit să devină business. Nu cred că am conștientizat, nici eu, nici colegii mei că o să facem oamenii să râdă. Noi voiam, în primul rând, să ne facem pe noi să râdem. Voiam să fim noi fericiți, voiam să expunem niște chestii, dar tot pentru noi. Când am scos prima parodie, noi n-am anunțat pe nimeni.

N-aveam niciun abonat pe YouTube, n-aveam absolut nimic. Și am avut succes. Dar business-ul a venit foarte târziu. Primii bani ape care i-am scos din proiect au fost 240 de lei, la câteva luni. Și ne-am bucurat de ei…’, spunea tânărul.

citește și...